SkyWalker

Contact Center Vacatures

SkyWalker is het vertrekpunt voor het vinden van contact center vacatures. Als werving- en selectiespecialist in de customer service branche werken wij samen met een groeiend en groot aantal gerenommeerde organisaties. Hierdoor ontstaat een interessant, dynamisch vacature-aanbod. Zo bemiddelt SkyWalker voor contact center vacatures op middle- of seniormanagement niveau en gespecialiseerde vacatures. In inhouse contact centers, facilitaire callcenters of bij branche specifieke toeleveranciers.

Zoek jij Contact Center Vacatures?

Alle contact center vacatures waarvoor we nu bemiddelen en welke mogen worden gepubliceerd, vind je in ons vacature-overzicht.

Spreekt geen van de actuele contact center vacatures je aan? Dan nodigen we je graag uit voor een open inschrijving. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de vacature die bij jou past wel bij ons in bemiddeling is / komt,  maar (nog) niet is gepubliceerd.

Ook kun je SkyWalker en onze contact center vacatures volgen via LinkedIn, Facebook, Twitter of RSS.

Vacature (s) uitbesteden?

Onze consultants hebben een achtergrond in de klantcontact branche. Wij kennen de sector letterlijk van binnen & buiten, waardoor wij in staat zijn om de beste matches te maken voor uw contact center vacatures.

Voor meer informatie / antwoorden op uw eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen via: