SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Customer Service Manager

Met jouw ervaring als Customer Service Manager én de ambitie om een nieuwe werkomgeving te vinden, ben je bij SkyWalker aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in werving en selectie binnen de klantcontact branche. Stel je aan ons voor zodat we kunnen kijken naar jouw mogelijkheden.

Wie weet zet jij jouw ervaring binnenkort in bij het waarmaken van jouw ambities als Customer Service Manager bij één van onze toonaangevende werkgevers.

Op zoek naar een vacature Customer Service Manager?

De functie Customer Service Manager kennen wij bij SkyWalker vanuit de praktijk. Onze consultants zijn hun carrière zelf gestart met een headset op hun hoofd, waardoor wij uit eigen ervaring weten waar het om draait in dit vak.
Onze vakkennis combineren wij met een enorm netwerk van werkgevers en een sterk vacature aanbod. Hierdoor is de kans is groot dat wij jou van dienst kunnen zijn, bij het vinden van een nieuwe baan als Customer Service Manager.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je aan ons: schrijf jezelf in.

Op zoek naar een Customer Service Manager?

Als u op zoek bent naar een Customer Service Manager, wilt u als werkgever de beste kandidaat voor deze managementfunctie. SkyWalker vindt deze kandidaat voor uw vacature Customer Service Manager; snel en efficiënt. Ook als het een andere middle / senior management functie of gespecialiseerde positie betreft, staan wij graag voor u klaar.

Wilt u meer informatie omtrent over het uitbesteden van uw vacature(s) aan de specialist in de klantcontact branche? Neem gerust contact op.

Anderen bekeken ook