SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Executive Search Callcenter

Executive Search voor managementposities, specialistische functies of sleutelposities binnen een Callcenter, vraagt om een professionele aanpak.

SkyWalker® Customer Contact is, als specialist in Executive Search Callcenter, hét aangewezen bureau om uw Callcenter vacatures op managementniveau, aan uit te besteden.

Executive Search voor Callcentra

Outsourcers en ondernemingen met een eigen Callcenter weten dat kwalitatieve, geschikte kandidaten voor hun posities, schaars zijn op de arbeidsmarkt. Een gespecialiseerd Executive Search Callcenter bureau is daarom van grote toegevoegde waarde, op het moment dat u de werving en selectie voor uw vacatures wilt uitbesteden.

Informatie over Executive Search Callcenter

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening in Executive Search Callcenter? Neem gerust contact met ons op.

Executive Search voor Callcenter Managers

Als jij je op een nieuwe managementpositie in een Callcenter oriënteert, doe je dat weloverwogen en zorgvuldig. Advies en bemiddeling van een specialist als SkyWalker, kan jou daarbij de vliegende start geven. Met de kennis en ervaring van SkyWalker is een nieuwe managementfunctie dichterbij dan je denkt.

Anderen bekeken ook