SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Headhunter Callcenter

Om snel de juiste professional voor uw Callcenter vacature te vinden, is een vakkundige aanpak door een ervaren Headhunter cruciaal. Zeker als het specialistische functies of sleutelposities binnen uw Callcenter betreft.

SkyWalker® Customer Contact is hét gespecialiseerde Headhuntersbureau Callcenter binnen de niche van contact centers. Als Headhunter Callcenter zijn wij de aangewezen partij om uw Callcenter management vacatures aan uit te besteden.

Headhunter Callcenter voor werkgevers

Op het moment dat u een vacature uitbesteed, is het van grote toegevoegde waarde als de Headhunter Callcenter gespecialiseerd is in uw branche.

SkyWalker is dé Headhunting specialist in de Callcenter branche en biedt daarmee deze toegevoegde waarde.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, samenwerkingsvormen en dienstverlening als Headhunter Callcenter? Neem gerust contact met ons op.

Headhunter Callcenter voor kandidaten

Als Callcenter professional vind je het belangrijk om weloverwogen de stap naar een nieuwe baan te zetten. Door de kennis en ervaring van SkyWalker als Headhunter Callcenter hierbij te benutten, is die volgende carrièrestap dichterbij dan je denkt.

Anderen bekeken ook