'Netwerk, Wervingskanalen en Inhoudelijke Kennis'

Coníche is al vele jaren een toonaangevend consultancybureau dat zich richt op Advies & Interim Management op het gebied van klantcontact. Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers nieuwe inzichten te geven en verder te helpen door een innovatieve benadering van de uitdagingen in de aansturing van een contact center. Coniche bouwt gestaag aan het verder verbreden van de expertise binnen "het Kennishuis van Klantcontact".

Gedurende het bouwen aan uitbreiding van het kennishuis, heeft Coniche regelmatig behoefte aan uitbreiding van haar kernteam van consultants. Coniche stelt daarbij specifieke eisen aan nieuwe senior consultants. Zo moeten zij o.a. in staat zijn om binnen een specifiek expertisegebied binnen klantcontact, inhoudelijk ver de diepte in te kunnen gaan, op basis van een reeds verworven ervaring.

SkyWalker fungeert daarbij als vaste waarde voor de werving- en selectie van nieuwe Coniche consultants. SkyWalker heeft een sterk netwerk, uitgebreide wervingskanalen, een actuele database, een goede reputatie en inhoudelijke kennis van het klantcontact-vak. Daarmee heeft SkyWalker een groot bereik onder onze doelgroep en is "de vijver om in te vissen" daarmee groot. Verder verlopen de contacten professioneel en wordt kort op de bal gespeeld. Met succes, want Coniche heeft in de afgelopen periode haar kernteam met diverse kandidaten van SkyWalker kunnen versterken. Een werving- en selectiebureau om aan te bevelen dus.

Marco Vianen
Directeur Coniche

LinkedIn profiel Marco Vianen

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein