'Korte lijnen, enorm netwerk en meedenken'

Carglass® is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass® marktleider met circa 500.000 autoruitreparaties en vervangingen per jaar. Carglass® richt zich vooral op het gemak van de klant en het beperken van de schadelast door tijdige en hoogwaardige reparatie en vervanging met levenslange garantie. In Nederland heeft Carglass® 55 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis, onderweg of op het werk. Carglass® is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het gratis service nummer 0800-0406 voor het melden van autoruitschades. Reparaties en vervangingen kunnen nu ook via www.carglass.nl geboekt worden. In geval van nood worden klanten ook buiten kantooruren op afspraak geholpen. Carglass® zorgt voor afhandeling van de schade met verzekeraars en leasemaatschappijen.

Voor het invullen van vacatures voor het Customer Contact Center van Carglass®, wordt al enige jaren gebruik gemaakt van de diensten van SkyWalker. In 2010 en 2011 zijn de functies Manager CCC, Medewerker Change & Proces CCC, Trainer Customer Contact, Teamleider Customer Contact (2x) en Planner / WFM specialist, tot volle tevredenheid van Carglass®, ingevuld door SkyWalker.

Wat de samenwerking met Fun Zeegers kenmerkt zijn de korte, snelle lijnen en de directe communicatie. Dit werkt prettig, geeft duidelijkheid en past ook goed bij de manier van werken van Carglass®. Continu zijn er heldere updates over de stand van zaken bij het werven van kandidaten. Er wordt geen lucht verkocht! Is er toch een vraag vanuit Carglass®, dan is een kort mailtje of belletje voldoende om alles weer te overzien.

SkyWalker heeft duidelijk veel kennis van het Contact Center en een enorm netwerk in de branche. Hierdoor begrijpt SkyWalker zeer goed wat de inhoudelijke kennis van een kandidaat moet zijn en welk type medewerker bij Carglass® past. Fun adviseert waar nodig en denkt mee om de behoefte scherp te krijgen. Hiermee onderscheidt hij zich absoluut van andere werving & selectie bureau’s.

Zodra er een vacature ontstaat, schakelen we SkyWalker weer in!

Anoek van Gelder
Manager Support

LinkedIn profiel Anoek van Gelder

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein