'Snelle, kwalitatieve werving in partnership'

XS4ALL is 20 jaar geleden opgericht in de Amsterdamse hackerscene, met het idee dat iedereen in Nederland toegang tot internet moest hebben. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot aanbieder van hoogwaardige internet-, telefonie- en televisiediensten met nadrukkelijke aandacht voor online security en privacy met een zeer hoog serviceniveau. Dit hoge serviceniveau stelt specifieke eisen aan de leidinggevenden binnen de afdeling Klantenservice. De functie van Hoofd Service is dan ook een sleutelpositie.

XS4ALL heeft SkyWalker gekozen om in een partnership de beste kandidaat voor deze functie te selecteren. Het resultaat daarvan was een snelle en kwalitatieve werving. Alle door SkyWalker geïntroduceerde kandidaten hebben we uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en zonder uitzondering betrof het kwalitatieve kandidaten. De beschrijving van de kandidaten was uitvoerig en treffend. SkyWalker heeft een goede inschatting van de unieke XS4ALL cultuur gemaakt. De communicatie verliep over korte en plezierige lijnen. Met die aanpak hebben we dan ook snel de juiste kandidaat voor de vacature van Hoofd Service kunnen vinden.

Anouk Noordervliet
Manager Klantcontact

LinkedIn profiel Anouk Noordervliet

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein