'Professionaliteit, netwerk en kwaliteit'

“Energie:direct, gestart in 2002, is in de afgelopen jaren hard gegroeid in aantal klanten. De jonge organisatie had moeite het groeitempo bij te houden. Met name professionaliteit en ervaring werd op diverse functies gemist om de volgende fase van ontwikkeling met vertrouwen tegemoet te zien. Dat gold zeker voor een van de belangrijkste functies van een energiebedrijf, de klantenservice. Energie:direct ging op zoek naar een nieuwe manager klantenservice. Omdat intern weinig kennis aanwezig was om een geschikte kandidaat te vinden, werd met diverse search bureaus contact gezocht.

Fun Zeegers van SkyWalker maakte het verschil door niet snel met 'geschikte kandidaten' op de proppen te komen, zoals zijn concurrenten deden, maar eerst bijzonder veel tijd en energie te steken in erachter te komen waar wij als energie:direct nu echt naar op zoek waren. In de procedure bleek Fun veel waarde toe te voegen; hij hielp met zijn professionaliteit het profiel flink aan te scherpen. Dat hij daarbij alle rust betrachtte, is bewonderenswaardig. Echt super! Fun is zelf een professional op contact center gebied. Hij beschikt over een enorm netwerk van professionals in de contact center wereld en weet door zijn aanpak, gericht op kwaliteit, het verschil te maken. Dat is de reden dat wij de volgende keer weer voor SkyWalker zullen kiezen. Daarnaast is Fun gewoon een leuke vent. Erg prettig om mee samen te werken!”

Wim Boonen
CEO Energie:direct

LinkedIn profiel Wim Boonen

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein