'Creativiteit en vastberadenheid maken het verschil'

Trinicom is marktleidend software aanbieder in de Benelux op het gebied van het afhandelen van klantcontacten in call- en contactcenters en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, chatbot, hypersearch, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom heeft meer dan 200 in-house en facilitaire contactcenters als klant en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen. Trinicom richt zich op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: Trinicom 5 (T5™). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie, is geheel in te richten op het klantcontact proces van een organisatie en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank.

Trinicom is de laatste 10 jaar sterk gegroeid en is vrijwel permanent op zoek naar professionals op het gebied van klantinteractie. De werving van deze professionals is een tijdrovende en intensieve bezigheid, die uitbesteed is aan SkyWalker. Dit werving- en selectie bureau maakt voor Trinicom het verschil en is als geen ander in staat de juiste persoon voor de openstaande vacatures te vinden. SkyWalker kent de branche waarbinnen Trinicom opereert en gebruikt deze kennis intensief bij de zoektocht naar de juiste medewerkers voor Trinicom. Hierbij wordt creativiteit gecombineerd met vastberadenheid en wordt door middel van een uitermate plezierige samenwerking, succesvol invulling gegeven aan recruitment binnen Trinicom.

“SkyWalker takes away the Trinicom recruitment hassle!”

Wilco Rietberg
CEO Trinicom

LinkedIn profiel Wilco Rietberg

Vacatures
International Bike Group - Fietsenwinkel.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Customer Service binnen het inhouse contact center van Fietsenwinkel.nl | HelloRider in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Any Lamp - Lampdirect.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service binnen het inhouse contact center van Any Lamp / Lampdirect.nl in Helmond? Reageer dan nu!
Helmond
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Trafficmanager binnen het inhouse contact center van deze zeer bekende werkgever in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Louwman & Parqui
Ben jij, of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij Louwman Group in Raamsdonksveer? Reageer dan nu!
Regio Breda
Vertrouwelijk
Ben jij, of ken jij de nieuwe Forecaster in de regio Utrecht? Reageer dan nu!
Regio Utrecht

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Vreeswijksestraatweg 22,
3e verdieping
3432 NA Nieuwegein