SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Manager Klantenservice

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging als Manager Klantenservice? En ben je een klantgerichte hoogvlieger, met ervaring in de customer service branche? Als branchespecialist in werving en selectie, helpen wij jou graag om die volgende uitdaging als Manager Klantenservice te vinden.

SkyWalker is hét gespecialiseerde werving- en selectie bureau binnen de customer service branche. Naast vacatures voor Manager Klantenservice, bemiddelen wij voor andere middle management functies, senior management posities en diverse gespecialiseerde functies.

Dienstverlening voor Manager Klantenservice

Jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en ambities vormen voor ons de basis bij het vinden van een passende vacature als Manager Klantenservice. Vanuit eigen ervaring en ons specialisme in de branche, maken wij de beste match tussen jou en één van de werkgevers waarmee wij samenwerken. Ons grote netwerk van werkgevers en hun vacatures bieden veel mogelijkheden voor een ervaren Manager Klantenservice. 

Schrijf je nu in zodat wij jouw kansen als Manager Klantenservice kunnen bekijken!

Dienstverlening voor werkgevers

Bent u op zoek naar een sterke leidinggevende met een hoge mate klantgerichtheid als Manager voor uw Klantenservice? SkyWalker is u graag van dienst bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. Onze werkwijze is snel en kwalitatief. Onze dienstverlening is krachtig, integer en doeltreffend.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Andere Managers Klantenservice bekeken ook