SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Manager Servicedesk

Ben jij een gekwalificeerde en ambitieuze ‘hoogvlieger’ met ervaring als Manager Servicedesk? Dan is het goed dat je ons hebt gevonden!

SkyWalker® Customer Contact is de specialist in werving en selectie binnen de contact center sector. De kans is groot, dat we jou, met jouw ervaring, ambities en kwalificaties, kunnen bemiddelen voor een vaste baan als Manager Servicedesk, bij één van de gerenommeerde werkgevers waarvoor wij werken.

Dienstverlening voor een Manager Servicedesk

Wij bieden meerwaarde bij jouw zoektocht naar een baan als Manager Servicedesk. Onze eigen ervaring in de branche en ons grote netwerk van werkgevers, vormt hiervoor de basis.

Na succesvolle bemiddeling via SkyWalker kom je rechtstreeks in loondienst bij de werkgever. Wil je dat wij kijken naar jouw mogelijkheden als Manager Servicedesk? Schrijf je in

Andere Managers Servicedesk bekeken ook

Dienstverlening voor werkgevers

Als u de werving en selectie wilt uitbesteden aan een gespecialiseerd en professioneel bureau, is SkyWalker de aangewezen partij. Wij zijn u graag van dienst bij het snel en kwalitatief vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature Manager Servicedesk of voor andere vacature(s).

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.