SkyWalker
Vacatures
ContactCare
inAmersfoort
Ben jij of ken jij de nieuwe Head of Operations bij ContactCare in Amersfoort? Reageer dan nu!
van Lanschot Bankiers
in's-Hertogenbosch
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Telefonische Acquisitie bij Van Lanschot Kempen in Den Bosch? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRotterdam
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Rotterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inTilburg
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Tilburg? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAlmere
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Almere? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inNoord-Brabant
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Telefonische Acquisitie bij dit bekend en aansprekend inhouse contact center in Brabant? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken
Vervulde vacature

Manager KlantenContactCentrum bij Dela in Eindhoven

Vacature Manager KlantenContactCentrum bij Dela in Eindhoven

Helaas, deze vacature is inmiddels vervuld.
Toch is het goed dat je bij SkyWalker terecht bent gekomen. Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau voor de contact center sector, heeft SkyWalker meer klantcontact-vacatures in bemiddeling. Klik hierboven op ‘vacatures’ en maak je keuze uit het overzicht van actuele contact center vacatures.

De uitdaging: Als manager klantencontactcentrum ben je verantwoordelijk voor het beleid rond klantcontacten en zorg samen met je team voor de uitvoering van dit beleid. Het klantencontactcentrum is verantwoordelijk voor een optimale klantbeleving die resulteert in een positieve NPS.
• Je ontwikkelt het beleid en stelt een strategisch meerjarenplan voor het klantencontactcentrum op;
• Je stelt een jaarplan op en draagt zorg voor uitvoering daarvan en rapporteert over de voortgang;
• Je organiseert jouw afdeling dusdanig dat zowel binnenkomende als uitgaande klantcontacten optimaal worden behandeld en als positief ervaren worden;
• Hier vallen ook de activiteiten van de Voor Elkaar Desk en Nabestaandendesk in, als ook de activiteiten die gericht zijn op het melden van overlijdens en reserveren van mensen en diensten voor het uitvoeren van de uitvaartketen;

Profiel Manager KlantenContactCentrum bij Dela in Eindhoven

Jouw profiel: Je bent een ervaren callcentermanager en een stevige gesprekspartner voor directie en direct reports. Je weet wat er het domein klantencontacten speelt en kunt dit door vertalen naar plannen, processen en activiteiten. Je hebt ervaring met het maken van beleid, het opstellen van een programma en deze te door vertalen naar concrete doelstellingen. Je geeft op een inspirerende manier leiding aan je team van 10 teammanagers en indirect aan 110 medewerkers en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden. Je bent hun 1e aanspreekpunt; Voor deze functie ben je in het bezit van:
• Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau;
• Minimaal vijf jaar werkervaring als eindverantwoordelijk manager in een groot callcenter;
• In bezit van WFT basis en vermogen of bereid om deze binnen éen jaar te halen;

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod: Deze functie biedt een mooie uitdaging voor een gedreven manager met een moderne visie op klantencontacten en onze branche. De juiste kandidaat bieden wij een goed basissalaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast deze arbeidsvoorwaarden kun je samen met je manager jouw balans tussen werk en privé optimaliseren. Open communicatie, een informele sfeer en een goede interne samenwerking zijn kenmerkend voor DELA. Kortom, een "Great Place to Work".
De procedure: Reageer snel. Mocht je verder in de procedure komen dan kan een assessment onderdeel uit maken van de procedure.

Locatie

Eindhoven

Contactpersoon