SkyWalker

Teamleider in de regio Amsterdam

Vacature Teamleider in de regio Amsterdam

De Teamleider klantenservice geeft dagelijks leiding aan een team van de afdeling klantenservice. Je werkt samen met een andere Teamleider en bent flexibel inzetbaar.
Werkzaamheden:
• Uitvoering geven aan het strategisch beleid en realiseren van Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) met betrekking tot de afdeling;
• Dagelijks leiding geven aan de afdeling klantenservice en zorgdragen voor de juiste uitvoering, het beheren en optimaliseren van het klantbeheer. Plannen, organiseren, controleren en sturen van alle werkzaamheden van de afdeling;
• Optimaliseren van de productiviteit en structuur geven aan de afdeling;
• Continue verbeteren van de klanttevredenheid en afhandeling van klachten;
• Telefonische ondersteuning en verkoop (meewerkende taak).

Profiel Teamleider in de regio Amsterdam

Ben jij een talent die in staat is door enthousiasme, gedrevenheid, overtuigingskracht en een gezonde dosis ambitie, waardevolle adviezen te geven richting klanten en deze professioneel te begeleiden?
In deze functie is een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en een assertieve houding van groot belang. Daarnaast ben je als teamleider ondernemend, proactief, servicegericht en resultaatgericht.

Niveau: HBO werk- en denk niveau
Ervaring: 3-5 jaar ervaring op een klantenservice in een leidinggevende functie
Plaats: Amsterdam
Rijbewijs: B
Kennis: Goede kennis van Word en Excel
Talen: Een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)

Arbeidsvoorwaarden

Marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk; wij bieden jou ook genoeg ruimte om verder te leren en zijn er genoeg doorgroei- en opleidingsmogelijkheden!

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Fun Zeegers