SkyWalker
Vacatures
Dimension Data Netherlands
inBarneveld
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Functioneel Consultant? Dan is dit jouw kans! Kom werken bij Dimension Data, binnen een gedreven en succesvol team.
Vertrouwelijk
inRegio Eindhoven/Helmond
Ben jij, of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij een snelgroeiend e-commerce bedrijf in de regio Helmond/Eindhoven? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij, of ben jij de nieuwe Teamleider Proactief Advies (tijdelijk) in de regio Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAmsterdam
Ken jij of ben jij de nieuwe Senior Teamleider / Cliënt Services Manager Contact Center in Amsterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRegio Nijmegen
Ken jij, of ben jij de nieuwe interim WFM Planner voor een bekende werkgever in de regio Nijmegen? Reageer dan nu!
Metier Academy Benelux
inNieuwegein
Ben jij of ken jij de nieuwe Learning & Development Consultant bij Metier Academy Benelux in Nieuwegein? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Vacatures Servicedesk

Met werkervaring op een Servicedesk en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in de customer care branche, is het wel zo prettig als je terecht kunt bij een deskundig werving- en selectiebureau. Een bureau dat uit eigen ervaring weet, wat er speelt binnen jouw vakgebied en branche. Combineer deze ervaring met een groot netwerk van werkgevers en een breed aanbod van vacatures servicedesk, dan is de enige mogelijke uitkomst: SkyWalker.

SkyWalker® Customer Contact is de specialist in werving en selectie in de customer care branche. Als het gaat om vacatures servicedesk zijn bij ons de mogelijkheden ‘skyhigh’!

Dienstverlening voor kandidaten

Vanuit ons specialisme in de customer care branche, bemiddelen wij onder andere voor Vacatures Servicedesk. Na onze succesvolle bemiddeling bij één van de Vacatures Servicedesk (of een andere vacature) kom je rechtstreeks in loondienst bij de werkgever.

Anderen bekeken ook

Dienstverlening voor werkgevers

Servicedesk managers spelen een essentiële rol in het succes van uw organisatie. Bij het vinden van geschikt potentieel voor uw Vacatures Servicedesk, zijn er daarom specifieke werving- en selectiecriteria relevant.

Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau uit uw branche, kent SkyWalker deze kenmerkende criteria. Wij kunnen u voorstellen aan kwalitatieve kandidaten voor uw Vacatures Servicedesk.

Onze grote database en innovatieve wervingsmethodes zorgen daarnaast voor snelheid bij het invullen van uw vacatures.
Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening als het gaat om Servicedesk Vacatures of andere posities binnen de customer care branche? Neem gerust contact met ons op.