SkyWalker

Werving en Selectie Customer Service

Goede customer service begint bij goede werving en selectie voor customer service vacatures. Alleen dan komt u in contact met de beste customer service professionals, die waarde toevoegen aan uw organisatie.

Goede werving en selectie customer service vraagt om specialisatie. SkyWalker heeft deze specialisatie, verkregen door een achtergrond in de klantcontact branche en ruime ervaring in recruitment. Dus u kunt de werving en selectie van uw customer service vacatures zeker aan ons toevertrouwen.

Speerpunten werving en selectie customer service

Als u de werving en selectie van uw openstaande customer service functies uit handen geeft, wilt u op korte termijn de beste kandidaat bij aan tafel, tegen lage werving en selectie kosten. Dat komt goed uit want de speerpunten van SkyWalker zijn: snelheid, kwaliteit en lage kosten.

Met andere woorden: wij zorgen voor een effectieve en (kosten-) efficiënte wijze van werving en selectie customer service.

Samenwerking met SkyWalker

U kunt de samenwerking met ons op verschillende manieren aanvliegen:

  • exclusieve werving en selectie customer service, waarbij wij de vacature exclusief in bemiddeling krijgen
  • competitieve werving en selectie customer service, waarbij u, naast SkyWalker, andere intermediairs heeft ingeschakeld
  • maatwerk werving en selectie customer service, waarbij een vergoeding wordt gerekend per handeling, activiteit of uur

Vacatures Customer Service

Als specialist in werving en selectie customer service snijdt het mes aan twee kanten: SkyWalker is van toegevoegde waarde voor de werkgever met vacatures customer services én voor de customer service professional die een volgende stap wil zetten. Juist die combinatie versterkt onze activiteiten.

Ben jij een Customer Service professional? Maak kennis met SkyWalker:

Contact

Meer informatie over onze dienstverlening, samenwerkingsvormen en/of vacatures? Neem contact met ons op.