Contactpersonen

Fun

Fun is oprichter en 100% eigenaar van SkyWalker Recruitment & Interim Management. Fun is sinds 1997 werkzaam in de klantcontact vakgebied. Daarom kan hij functies goed omschrijven en kandidaten inhoudelijk beoordelen op geschiktheid. Daarnaast kent hij de branche als zijn broekzak: spelers, trends, actualiteiten, zakelijke verbanden, etc.

In 2006 richtte Zeegers SkyWalker op. Het eerste jaar zette hij als mede initiatiefnemer van dienstverlener Care 4 Contact, zich vooral in voor de opstart van dit bedrijf. Sinds de verkoop van Care 4 Contact aan USG People in 2007 (het huidige Call-IT Eindhoven), legt Fun zich met SkyWalker volledig toe op bemiddeling van professionals, middenkader en senior management in de klantcontact- en contact center branche.

Vóór zijn SkyWalker-tijd deed Fun meer dan uitgebreide ervaring op in de customer contact branche, zowel in operationele, commerciële als in management posities. Na zijn bachelor opleiding aan de HBO-HSAO, deed Fun zijn eerste ervaringen op in het inhouse contact center van Vodafone; aanvankelijk als eerste lijns agent, letterlijk met een headset op zijn hoofd, later als trainer en teamleider. Eind 1999 maakte hij de overstap naar facilitair contact center Call-IT.

Daar was hij contact center manager van een gesharede, technische helpdesk. Aansluitend vervulde hij diverse commerciële functies binnen het marketing & sales team. Na de overname van Call-IT door USG People, doorliep Fun in 2004 binnen USG een management development programma, wat hem bracht tot in het managementteam van toenmalige USG dochter Telecom Direct Almere. Na deze 'stage' keerde Fun terug bij Call-IT, maar nu als commercieel eindverantwoordelijke.

Mensen-Mens

Fun is een 'mensen-mens' en heeft een uitgebreid netwerk dat hij actief onderhoudt. In zijn vrije tijd is Fun Zeegers fotograaf, sleutelt hij aan auto's, speelt gitaar en maakt hij graag verre reizen.

Karin

Sinds 1 maart (2019) is Karin gestart bij SkyWalker. Tijdens haar studie werkte ze als bijbaan in een contact center, waarna ze na haar studie als teamleider is gaan werken. Na diverse projecten heeft ze na 4 jaar de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling, waarna zij jarenlang binnen de contact center branche diverse posities heeft bemiddeld. Hierdoor kent zij de branche vanuit verschillende invalshoeken en weet zij goed wat ontwikkelingen zijn en hoe de arbeidsmarkt er uit ziet.

Vanuit haar bijbaan begint ze in 2002 bij Xelling te Breda als Teamleider en heeft zij voor diverse opdrachtgevers teams aangestuurd. Na 4 jaar verhuisde ze naar Odijk en maakt ze de overstap naar Randstad Callflex. De eerste jaren bemiddelt zij agents maar na 3 jaar promoveert ze naar het onderdeel Management Recruitment, dat later Professionals Customer Contact werd. Hier blijft ze binnen de branche maar bemiddelt ze hoofdzakelijk op teamleiderniveau.

Na een korte uitstap naar Randstad Zorg waarbij ze de hogere leidinggevende profielen binnen de zorg bemiddelt, mist zij de dynamiek van de contactcenterbranche en is ze naar SkyWalker overgestapt.

Vanuit haar kennis van en ervaring met het bemiddelen van profielen binnen de branche kan zij op een juiste manier de vraag van opdrachtgevers vertalen naar kandidaten en weet zij de goede match te maken.

Karin is een enthousiaste dame die kansen ziet en met een positieve instelling in het leven staat. Samen met haar man en drie kinderen woont zij in Odijk en besteedt ze haar vrije tijd vooral aan haar gezin, sport en reizen.

 

Vacatures
Transcom
Ben jij of ken jij de nieuwe HR Manager bij Transcom in Groningen? Reageer dan nu!
Groningen
Vanad Group
Ben jij of ken jij de nieuwe WFM Medewerker bij VANAD Engage in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Bakker.com
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij Bakker.com in Lisse? Reageer dan nu!
Lisse
Charlie Temple
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij Charlie Temple in Rotterdam? Reageer dan nu!
Rotterdam
Equipe Zorgbedrijven
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Informatie Centrum bij Equipe Zorgbedrijven in Eindhoven? Reageer dan nu!
Eindhoven
Swiss Sense
Ben jij of ken jij de nieuwe Allround Workforce Planner Customer Care bij Swiss Sense in Uden? Reageer dan nu!
Uden

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment & Interim Management B.V.
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen