Contactpersoon

Fun Zeegers

Fun is oprichter en 100% eigenaar van SkyWalker Recruitment & Interim Management. Fun is sinds 1997 werkzaam in het klantcontact vakgebied. Daarom kan hij functies goed omschrijven en kandidaten inhoudelijk beoordelen op geschiktheid. Daarnaast kent hij de branche als zijn broekzak: spelers, trends, actualiteiten, zakelijke verbanden, etc.

In 2007 richtte Zeegers SkyWalker op en legt hij zich volledig toe op bemiddeling van professionals, middenkader en senior management in de klantcontact- en contact center branche.

Vóór zijn SkyWalker-tijd deed Fun meer dan uitgebreide ervaring op in de customer contact branche, zowel in operationele, commerciële als in management posities. Na zijn bachelor opleiding aan de HBO-HSAO, deed Fun zijn eerste ervaringen op in het inhouse contact center van Vodafone; aanvankelijk als eerste lijns agent, letterlijk met een headset op zijn hoofd, later als trainer en teamleider. Eind 1999 maakte hij de overstap naar facilitair contact center Call-IT.

Daar was hij contact center manager van een gesharede, technische helpdesk. Aansluitend vervulde hij diverse commerciële functies binnen het marketing & sales team. Na de overname van Call-IT door USG People, doorliep Fun in 2004 binnen USG een management development programma, wat hem bracht tot in het managementteam van toenmalige USG dochter Telecom Direct Almere. Na deze 'stage' keerde Fun terug bij Call-IT, maar nu als commercieel eindverantwoordelijke.

Vacatures
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een WFM professional voor een tijdelijke opdracht in de regio Gelderland - Overijssel? Reageer dan nu!
Gelderland-Overijssel
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een tijdelijk (1 jr) Teamleider Informatiemanagement bij Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn? Reageer dan nu!
Apeldoorn
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een Interim teamleider KCC & Basisregistraties voor de gemeenten Voorschoten en Wassenaar? Reageer dan nu!
Gemeenten Voorschoten en Wassenaar
Nationale Postcode Loterij (onderdeel van Novamedia)
Ben jij of ken jij de nieuwe WFM Specialist Planning Ledenservice bij de Nationale Postcode Loterij in Amsterdam (Zuid)? Reageer dan nu!
Amsterdam (Zuid)
Nationale Postcode Loterij (onderdeel van Novamedia)
Ben jij of ken jij de nieuwe WFM Specialist Traffic Ledenservice bij de Nationale Postcode Loterij in Amsterdam (Zuid)? Reageer dan nu!
Amsterdam (Zuid)
Monuta
Ben jij of ken jij de nieuwe Teammanager Klant Contact Center (KCC) bij Monuta in Apeldoorn? Reageer dan nu!
Apeldoorn

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment & Interim Management B.V.
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen