Contactpersoon

Fun Zeegers

Fun is oprichter en 100% eigenaar van SkyWalker Recruitment & Interim Management. Fun is sinds 1997 werkzaam in het klantcontact vakgebied. Daarom kan hij functies goed omschrijven en kandidaten inhoudelijk beoordelen op geschiktheid. Daarnaast kent hij de branche als zijn broekzak: spelers, trends, actualiteiten, zakelijke verbanden, etc.

In 2007 richtte Zeegers SkyWalker op en legt hij zich volledig toe op bemiddeling van professionals, middenkader en senior management in de klantcontact- en contact center branche.

Vóór zijn SkyWalker-tijd deed Fun meer dan uitgebreide ervaring op in de customer contact branche, zowel in operationele, commerciële als in management posities. Na zijn bachelor opleiding aan de HBO-HSAO, deed Fun zijn eerste ervaringen op in het inhouse contact center van Vodafone; aanvankelijk als eerste lijns agent, letterlijk met een headset op zijn hoofd, later als trainer en teamleider. Eind 1999 maakte hij de overstap naar facilitair contact center Call-IT.

Daar was hij contact center manager van een gesharede, technische helpdesk. Aansluitend vervulde hij diverse commerciële functies binnen het marketing & sales team. Na de overname van Call-IT door USG People, doorliep Fun in 2004 binnen USG een management development programma, wat hem bracht tot in het managementteam van toenmalige USG dochter Telecom Direct Almere. Na deze 'stage' keerde Fun terug bij Call-IT, maar nu als commercieel eindverantwoordelijke.

Vacatures
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Service Operations Center bij New10 in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een Manager Customer Care bij SpotOnMedics in Hoofddorp? Reageer dan nu!
Hoofddorp
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Product Manager bij Polly.help in Amersfoort? Reageer dan nu!
Amersfoort in combinatie met thuiswerken
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service bij Van Heek Medical in Venray? Reageer dan nu!
Venray
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Leader Field Service NL bij Grohe in Zoetermeer? Reageer dan nu!
Zoetermeer
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een Customer Journey Analist? Reageer dan nu!
Den Haag

Neem contact met ons op!

SkyWalker Customer Service Management
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen