Contactpersoon

Fun Zeegers

Fun is oprichter en 100% eigenaar van SkyWalker Recruitment & Interim Management. Fun is sinds 1997 werkzaam in het klantcontact vakgebied. Daarom kan hij functies goed omschrijven en kandidaten inhoudelijk beoordelen op geschiktheid. Daarnaast kent hij de branche als zijn broekzak: spelers, trends, actualiteiten, zakelijke verbanden, etc.

In 2007 richtte Zeegers SkyWalker op en legt hij zich volledig toe op bemiddeling van professionals, middenkader en senior management in de klantcontact- en contact center branche.

Vóór zijn SkyWalker-tijd deed Fun meer dan uitgebreide ervaring op in de customer contact branche, zowel in operationele, commerciële als in management posities. Na zijn bachelor opleiding aan de HBO-HSAO, deed Fun zijn eerste ervaringen op in het inhouse contact center van Vodafone; aanvankelijk als eerste lijns agent, letterlijk met een headset op zijn hoofd, later als trainer en teamleider. Eind 1999 maakte hij de overstap naar facilitair contact center Call-IT.

Daar was hij contact center manager van een gesharede, technische helpdesk. Aansluitend vervulde hij diverse commerciële functies binnen het marketing & sales team. Na de overname van Call-IT door USG People, doorliep Fun in 2004 binnen USG een management development programma, wat hem bracht tot in het managementteam van toenmalige USG dochter Telecom Direct Almere. Na deze 'stage' keerde Fun terug bij Call-IT, maar nu als commercieel eindverantwoordelijke.

Vacatures
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een WFM Manager voor een tijdelijke inzet in Noord Holland? Reageer dan nu!
Noord Holland
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij dit bekende inhouse contact center in Zuid Holland? Reageer dan nu!
Zuid Holland
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een tijdelijke Team Manager Acquisitie SME & B2B voor een zeer bekende organisatie in Noord Brabant? Reageer dan nu!
Noord Brabant
Dujardin Remmers
Ben jij of ken jij de nieuwe Meewerkend Manager Customer Service bij Dujardin Remmers in Gorinchem? Reageer dan nu!
Gorinchem
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een Medewerker - Ondersteuning Service Excellence voor een tijdelijke opdracht in Noord Brabant? Reageer dan nu!
Noord Brabant
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de tijdelijke Trafficer Telefonie Tozo binnen het Klant Contact Center van deze gemeente in Zuid Holland? Reageer dan nu!
Zuid Holland

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment & Interim Management B.V.
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen