Detachering van gespecialiseerde professionals

Bent u op zeer korte termijn op zoek naar de juiste kennis en ervaring in de vorm van een gespecialiseerde klantcontact professional? Dan is detachering de juiste oplossing voor uw organisatie. SkyWalker is gespecialiseerd in detachering en heeft altijd een geschikte customer service of customer experience professional die snel inzetbaar is.

Door middel van detachering kunnen wij u ondersteunen in geval van ziekte, zwangerschapsverlof of een seizoenspiek. Ook wanneer een project aangestuurd dient te worden of u een vacature open hebt staan, is detachering uitermate geschikt. 

Detachering ter ondersteuning van de organisatie

Bij detachering is een professional in dienst van SkyWalker en werkt hij aan tijdelijke opdrachten en projecten bij diverse organisaties. Het grootste voordeel van detachering voor uw organisatie is dat u snel over het juiste personeel beschikt. Dat maakt detachering een ideale oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen, maar ook voor speciale opdrachten of projecten.

SkyWalker heeft jarenlange ervaring in detachering en interim management. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en actualiteiten binnen het customer service en customer experience vakgebied, zoals digitalisering. U kunt erop vertrouwen dat wij snel de juiste professional voor uw organisatie leveren met de juiste kennis van het vakgebied.

Competente professionals uit eigen kring

SkyWalker beschikt over een eigen team met competente professionals. Daarnaast hebben wij een netwerk bestaande uit meer dan 150 zelfstandige professionals. Hierdoor zijn wij altijd in staat om de juiste kandidaat binnen enkele werkdagen bij u te introduceren. 

Wij zorgen ervoor dat de gedetacheerde professional niet alleen de juiste kennis en kunde heeft, maar ook een attitude heeft die past bij uw organisatiecultuur en team, denk daarbij aan de juiste flexibiliteit als het gaat om wisselende diensten.

Wilt u meer weten over het inschakelen van planners met behulp van SkyWalker? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Uitgebreide database met mogelijkheden om specifieke selecties te maken;
  • Wij helpen u niet alleen bij het vinden van de juiste professional, wij denken graag met u mee als echte sparringspartner;
  • Dankzij onze innovatieve houding loopt SkyWalker voorop binnen de branche. Al onze professionals zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen hier graag op in.

Neem contact met ons op!

Wij zijn er trots op dat we mogen werken voor: