Ervaringen

SkyWalker is sinds 2007 dé specialist in recruitment, executive search en interim management voor customer service. Als customer service professional wil je graag een uitdagende functie, waar je goed tot je recht komt. De recruiters van SkyWalker kijken verder dan alleen jouw cv. We nemen de tijd om je te leren kennen en zijn daarbij nieuwsgierig, kritisch en coachend. Zo kunnen we de beste match tussen werkgever en werknemer maken. Ben je benieuwd naar ervaringen van eerdere sollicitanten? We zetten graag een aantal reviews van customer service professionals voor je op een rij!

“In professionele handen, open communicatie en to-the-point naar een nieuwe job”

Vanuit ‘de markt’ werd ik door meerdere mensen op Skywalker gewezen, om me te helpen aan een nieuwe job in het klant contact wereldje. Het contact was snel gemaakt. Fun heeft het talent om zich een perfect beeld te vormen van wie je bent, wat je skills zijn, wat voor soort organisatie wel of niet bij je past en in welke richting je zoekt.

Daarnaast schroomt hij niet om je op een positieve manier een spiegel voor te houden zodat e.e.a. nog duidelijker wordt. Daardoor voelde ik me in goede en professionele handen bij SkyWalker. Wat heel fijn is, is de goede bereikbaarheid en open communicatie van Fun. Geen blabla, geen geheimzinnigheid, maar op een prettige manier to the point. Volgende week start ik dankzij SkyWalker met mijn nieuwe job als Operations Manager Customer Care, een mooie aansluitende en vervolgstap in mijn carrière.

Hartstikke bedankt voor de mooie match en voor iedereen twijfelt om contact te leggen met SkyWalker: doen!!

Cindy Beijersbergen
Linkedin profiel Cindy Beijersbergen

“Afspraken nakomen, smooth, goede match ”

Het eerste contact met SkyWalker ging erg soepel. Afspraken werden strak nagekomen en elk contactmoment verliep dus goed. Best belangrijk in een stadium dat men elders nog werkend is. Ook verliep het gehele vervolgtraject met de opdrachtgever, inmiddels mijn huidige werkgever, vanaf de eerste afspraak tot en met het afronden van het sollicitatietraject erg soepel, met als gevolg een succesvolle afronding en een erg goed gevoel bij de nieuwe uitdaging.

Kortom ook de match die SkyWalker voor ogen stond, hebben ze erg goed ingeschat, waardoor alle partijen een efficiënt traject doorlopen hebben. Hoewel ik wars ben van Engelstalige terminologie, komt er bij mij slechts een woord in gedachten als ik denk aan dit traject. Zeer ”smooth”, zoals het best kan worden beschreven.

Hans Oeges
LinkedIn Profiel Hans Oeges

“Snel, persoonlijk en een prima match”

Sinds 1999 ben ik ‘besmet’ met het callcentervirus. Ik ben als outbound agent mijn carrière in klantcontact gestart en ben (tot nu toe) geëindigd als operationeel manager, in eerste instantie bij een groot inhouse callcenter. Het werk beviel, maar ik miste onder andere de ‘ad hoc’ omgeving waar het sturen op resultaat belangrijk was. Maar dan wel in een contact center waar de persoon centraal staat en niet een ‘poppetje’ de telefoon opnam. Het leek mij moeilijk een dergelijk passend bedrijf te vinden. Een formele omgeving is niet iets wat bij mij past. Ik wilde mezelf zijn en blijven en mijn kennis en ervaring gebruiken om anderen te ontwikkelen en te zorgen dat ik de structuur van een bedrijf als een voordeel kon zien, in plaats van een belemmering.

Nadat ik mijn CV via de website had verstuurd, was ik verbaasd door de snelheid van reageren van SkyWalker. Al diezelfde week hadden we een afspraak. Fun wist prima te ‘taxeren’ dat ik een persoon ben die graag aanpakt, met haar voeten in de klei blijft en graag hard werkt, bij voorkeur in een platte organisatie. Enkele weken later heeft SkyWalker voor mij een prima match gevonden bij een bedrijf waar ik mezelf kan zijn, kan laten zien wat ik kan en waar ik gewaardeerd wordt om wie ik ben. Zonder SkyWalker was ik hier nooit bij uitgekomen.

Fun kijkt niet alleen naar het bedrijf, niet alleen naar het wegzetten van zoveel mogelijk kandidaten, maar hij verdiept zich in je als persoon en weet zo een prima match te maken.

Anja van Dingenen
LinkedIn profiel Anja van Dingenen

“SkyWalker gaat verder”

Via SkyWalker ben ik bij de marktleider op gebied van klantcontact-software terecht gekomen. Daar ben ik twee maanden geleden aan de slag gegaan als implementatieconsultant en het was al heel snel duidelijk: deze job past heel erg goed bij mij!

Niet alleen pas ik goed bij deze werkgever, maar samen met SkyWalker is er gekeken naar mijn kwaliteiten waardoor ik ook in de juiste functie geplaatst ben. SkyWalker heeft het hele sollicitatie-traject uitstekend begeleid, waarin zij verder gaan dan ‘andere’ bureaus. Benieuwd? Neem dan eens contact op met SkyWalker, wie weet hebben ze ook de perfecte baan voor jou!

Giacomo Megale
LinkedIn profiel Giacomo Megale

“Gericht kijken naar krachten en talenten”

SkyWalker is op zoek gegaan naar een passende baan voor mij. Enkele jaren daarvoor heb ik Fun leren kennen. We hielden contact maar ik was niet echt in de markt voor wat anders. Toen dat veranderde hebben we een afspraak gemaakt om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Tijdens die afspraak vielen me een aantal zaken op. Allereerst nam hij alle tijd om me echt te leren kennen. Hij stelde zich daarin kritisch op en schroomde niet in het stellen van heel directe vragen. Ik vermoed dat hij uitstekend ingeschat heeft dat deze stijl bij mij past. Doordat hij gericht en met open vizier op zoek ging naar mijn krachten en talenten, heeft hij een gedegen beeld van mij gekregen. Ook hetgeen niet bij me past, heeft hij goed in kaart gebracht. Ik leerde door de gesprekken met hem, ook nog wat meer over mezelf.

Na de oriënterende fase heeft Fun me een vacature voorgesteld van energie:direct voor een ervaren contactcentermanager. Zelf had ik het nooit gedacht, maar het was in één keer raak. Ik was de kandidaat waar het bedrijf naar op zoek was. De uitdagende baan die energie:direct te bieden had, paste perfect bij mij.

Inmiddels werk ik anderhalf jaar bij energie:direct. In die tijd is het contact centrum volledig gereorganiseerd. Met mijn team heb ik ECCS (European Contact Centre Standard) geïmplementeerd en zijn we ECCS gecertificeerd. De opdracht die me zo aantrok in het werk voor dit bedrijf, was uitdagend. Ik heb ontzettend veel geleerd in het afgelopen anderhalf jaar.

Jeske Prinsen
LinkedIn profiel Jeske Prinsen

“Verfrissend, verrassend, adequaat en to the point”

Je kent het vast wel; een onbekend persoon die wordt doorverbonden door de receptioniste of een “friend request” via LinkedIn van een headhunter die je niet kent of niet eens de moeite heeft genomen zich in jou te verdiepen. Het zijn juist deze ervaringen die mij uiterst sceptisch hebben gemaakt voor de bedrijfstak van de headhunters en werving- en selectiebureaus.

Tot ik vrij recent in contact ben gekomen met Fun Zeegers van SkyWalker, tot mijn verrassing een ter zake kundige persoon die echt geïnteresseerd is in mij en niet in mijn netwerk. Hij kent de markt, als ook de spelers die de markt maken.

Door intensief contact, waarin Fun meer dan eens de spiegel voorhoudt, krijgt hij een beeld van wat mij drijft en waar mijn interesses liggen. Naast de harde criteria zoals opgesteld in het profiel, kijkt Fun ook naar de sfeer en cultuur binnen het bedrijf en zal op basis daarvan concluderen of er werkelijk sprake is van een “match”.

Door SkyWalker heb ik nu een baan waarin ik de in mijn verleden opgedane kennis kan inzetten binnen een andere branche, en dat allemaal in een organisatie die me aanspreekt, ondersteunt en kansen biedt.

SkyWalker, Fun, Bedankt!

Mark Janssen
LinkedIn profiel Mark Janssen

“De ideale baan via SkyWalker!”

Begin juni was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn ben ik op de website van SkyWalker terecht gekomen. Na het zien van een interessante vacature en het lezen van ervaringen van andere kandidaten, heb ik een bericht achtergelaten. Fun Zeegers belde mij vrij snel terug voor een intakegesprek.

Ik heb hiervoor nooit eerder contact gehad met een recruiter en van horen zeggen waren de ervaringen niet al te best. Tijdens mijn gesprek ervaarde ik een totaal ander beeld van recruitment. Fun wist goed te achterhalen wat voor persoon ik ben, wat ik belangrijk vind in een functie en hoe ik mij verder wilde ontwikkelen. Deze kernwaarden wist hij te vertalen naar een ideale baan voor mij.

Vanuit deze visie had Fun direct een functie voor mij beschikbaar. Helaas, voordat ik op gesprek kon gaan was deze functie al vervuld. Twee maanden later had SkyWalker een nieuwe functie voor mij. Na 3 pittige sollicitatie gesprekken ben ik aangenomen. Het bedrijf en ik zijn een goede match. Inmiddels werk ik hier een maand en de baan voldoet aan al mijn verwachtingen. Wat bijzonder is aan Fun, hij is transparant in zijn manier van communiceren en altijd alles in overleg doet. Hij heeft passie en goede kennis met betrekking tot recruitment, zo kan iedereen een baan vinden die bij hem of haar past!

Neem een kijkje tussen de bestaande vacatures en neem contact op met SkyWalker en ervaar zelf de Fun naar het zoeken van een nieuwe baan!

Giovedy Granville
Linkedin profiel Giovedy Granville

“Snel, doortastend en vriendelijk”

Soms zijn de objectieve waarnemingen door anderen van groter belang dan de soms subjectieve gevoelens die boven komen drijven bij het maken van keuzes. Zeker wanneer die keuzes gaan om werkgevers. Fun leverde een belangrijke bijdrage in het maken van die keuzes door objectief te blijven kijken. Er werd verder gekeken dan alleen mijn CV. Ook kwaliteiten en unieke eigenschappen kwamen ter sprake. Door Skywalker heb ik een baan gevonden in de omgeving waarin ik me prettig voel; de hectiek van het facilitaire callcenter.

Van het introduceren van mijn CV tot en met de opvolging de eerste dagen na mijn start bij mijn huidige werkgever heb ik als bijzonder prettig ervaren. Snelheid, doortastendheid en vriendelijkheid. De persoonlijke benadering van Fun, het vermogen om mee te denken, juist in te schatten en af te stemmen op mijn behoeften (en die van mijn huidige werkgever), de flexibiliteit, de heldere en professionele wijze van communiceren en de daadkracht, hebben er voor gezorgd dat ik prima op mijn plek zit.

SkyWalker, bedankt!

Mirjam de Groof
LinkedIn profiel Mirjam de Groof

“Over de grenzen met SkyWalker”

SkyWalker kende ik nog vanuit de contact center branche in Nederland, dus toen hij mij belde met de vraag of ik op zoek was naar een nieuwe opportuniteit, wist ik dat ik mij geen betere gesprekspartner kon wensen. In de periode dat Fun en ik in gesprek gingen, zat ik in een Sabbatjaar. Natuurlijk had ik zo mijn wensen voor een eventuele volgende stap. Zo moest het in de facilitaire contact center branche zijn, een internationale organisatie, een organisatie waar ik een “klik” mee zou hebben en niet onbelangrijk, in België. Geen gemakkelijke opdracht, dacht ik.

Maar dan zie je maar weer wat voor een groot netwerk en volharding Fun heeft, want hij slaagde er in om mij bij bedrijven voor te stellen die zowel in Nederland als in België hun bedrijfsactiviteiten uitoefenen. Fantastische gesprekken heb ik mogen voeren met deze bedrijven. SkyWalker is zeer nauw betrokken bij het werving en selectie proces, zowel voor de werkgever als voor de kandidaat. Fun verdiept zich in jouw wensen en eisen, gaat op zoek naar de juiste match, kent de organisatie van binnen en buiten waar hij je voorstelt, hij heeft een luisterend oor en staat hij je met raad en daad bij.

Fun, ik dank je voor de vele fijne gesprekken, je ondersteuning en begeleiding tijdens mijn sollicitatiegesprekken, en dat je me weer “thuis” hebt gebracht in de boeiende en dynamische wereld van contact centers.

Merci beaucoup!!

Bianca Meijer
LinkedIn profiel Bianca Meijer

“Juiste bureau op de juiste plek in de juiste branche!”

Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel bij SkyWalker. Snelle reactie van Fun, communicatief heel helder waar hij naar op zoek was, stelde de juiste vragen en was duidelijk op de hoogte in het vakgebied WFM.

Het gesprek was de moeite waard om voor naar de andere kant van het land te reizen. Fun is direct en eerlijk met de juiste humor. Er was een goed, interactief gesprek en ging met de juiste informatie naar huis en wat zaken om over na te denken. Tijdens zijn afwezigheid was het contact met Hilda prima!

Ook nu is het contact met SkyWalker erg goed. Fun is een juiste persoon op de juiste plek in de juiste branche.

Eva Sophie Ridderikhoff
LinkedIn Profiel Eva Sophie Ridderikhoff

Vacatures

Delta Fiber - SkyWalker Customer Service Management Recruitment Executive Search Interim Management

Customer Experience Specialist bij DELTA Fiber – Schiedam

Ben jij of ken jij de nieuwe Customer Experience Specialist bij DELTA Fiber in Schiedam? Reageer dan nu!
Schiedam
Bekijk deze vacature!

Teamleider Customer Service Strategic Accounts bij DPD – Oirschot

Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Service Strategic Accounts bij DPD in Oirschot? Reageer dan nu!
Oirschot
Bekijk deze vacature!

Forecast en Capaciteitsmanager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) – Den Haag, Assen of Zwolle

Ben jij of ken jij een Forecast en Capaciteitsmanager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? Reageer dan nu!
Den Haag, Assen of Zwolle
Bekijk deze vacature!

SkyWalker Customer Service Management

De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen
F.Z.I. B.V. (KvK nr.: 83737774) handelt onder de naam “SkyWalker”, in licentie van Sky-Walker B.V.

NEEM CONTACT MET ONS OP!