Executive Search voor uw organisatie

Heeft u een vacature voor een senior managementpositie op directieniveau of C-level in klantcontact, customer service of customer experience? SkyWalker heeft een ruime ervaring in executive search. 

Executive Search is gespecialiseerde werving om de meest geschikte en relevante, hooggekwalificeerde kandidaat te vinden voor uw open vacature in het topsegment. Voor een onderscheidende servicebeleving welke leidt tot concreet concurrentievoordeel, heeft u het allerbeste senior management nodig. De juiste senior customer service en customer experience professionals vormen de sleutel tot het succes van uw organisatie.

Executive Search met behulp van SkyWalker

Kiest u voor executive search met behulp van SkyWalker? Dan gaan wij direct voor u op zoek naar de meest geschikte senior customer service of customer experience professional die uw organisatie laat excelleren door middel van voortreffelijk leiderschap. 

Onze werkwijze bestaat uit een combinatie van een sterk netwerk en actieve benadering van potentiële kandidaten. Executive search is een intensieve vorm van dienstverlening en gaat de diepte in, om écht te begrijpen wat de kern van de uitdaging is en welke specifieke kwaliteiten er precies gevraagd worden.

We kunnen voor u de meest geschikte kandidaat vinden dankzij ons eigen team van professionele, gepassioneerde consultants met vakkennis, kunde en betrokkenheid. 

Hooggekwalificeerde kandidaten met oog op de toekomst

De professional voor uw openstaande senior management functie, is in staat om bruggen te bouwen. Het creëren van verbindingen binnen het bedrijf én naar andere partijen, staat hoog in het vaandel. Dit lukt de professional door het tonen van excellent leiderschap.

Daarnaast is de betreffende senior professional zeer goed op de hoogt van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen uw branche en in het vakgebied van customer service en customer experience. De kandidaat weet hoe de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties optimaal voor uw organisatie ingezet kunnen worden en hoe deze ontwikkelingen uw organisatie naar een volgend level kunnen tillen.

Wilt u meer weten over de executive search dienstverlening van SkyWalker? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Specialist in executive search in klantcontact, customer service en customer experience, met vakinhoudelijke kennis en ervaring;
  • Netwerk van gekwalificeerde klantcontact, customer service of customer experience professionals, opgebouwd sinds 1997;
  • Specifieke wervingskanalen, inclusief partnerships met specifieke vakbladen, toegang tot besloten LinkedIn-groepen en lidmaatschappen van brancheverenigingen en netwerken;
  • SkyWalker hanteert de hoogste kwaliteitsstandaard. Zo weet u zeker dat u altijd met de juiste senior professionals in contact wordt gebracht.

Neem contact met ons op!

Wij zijn er trots op dat we mogen werken voor: