Executive Search Callcenter

Executive Search voor managementposities, specialistische functies of sleutelposities binnen een Callcenter, vraagt om een professionele aanpak.

SkyWalker® Customer Contact is, als specialist in Executive Search Callcenter, hét aangewezen bureau om uw Callcenter vacatures op managementniveau, aan uit te besteden.

Executive Search voor Callcentra

Outsourcers en ondernemingen met een eigen Callcenter weten dat kwalitatieve, geschikte kandidaten voor hun posities, schaars zijn op de arbeidsmarkt. Een gespecialiseerd Executive Search Callcenter bureau is daarom van grote toegevoegde waarde, op het moment dat u de werving en selectie voor uw vacatures wilt uitbesteden.

Informatie over Executive Search Callcenter

Wilt u meer weten over onze werkwijze en dienstverlening in Executive Search Callcenter? Neem gerust contact met ons op.

Executive Search voor Callcenter Managers

Als jij je op een nieuwe managementpositie in een Callcenter oriënteert, doe je dat weloverwogen en zorgvuldig. Advies en bemiddeling van een specialist als SkyWalker, kan jou daarbij de vliegende start geven. Met de kennis en ervaring van SkyWalker is een nieuwe managementfunctie dichterbij dan je denkt.

Anderen bekeken ook

Neem contact met ons op!

SkyWalker Customer Service Management
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen