'Bekwame en pro-actieve recruitingpartner met hoge mate van vak- en marktkennis'

Gedurende 2011 vierde Office Depot haar 25-jarig bestaan als wereldwijde leverancier van kantoorproducten en services. Office Depot levert elke dag kantoorartikelen aan miljoenen klanten overal ter wereld. Of het nu gaat om de plaatselijke winkel op de hoek of bedrijven uit de Fortune 500, Office Depot levert producten en diensten wereldwijd in 1641 gevestigde winkels, via een toegewijde sales force, top-klasse catalogi en een online vertegenwoordiging met een omzet van 4,1 miljard dollar. Office Depot heeft wereldwijd ca. 40.000 medewerkers in dienst en is goed voor een jaaromzet van ca. 11,6 miljard dollar. Via postorder en filialen in 55 landen verkoopt het bedrijf meer kantoorartikelen en -diensten aan meer klanten in meer landen dan welk ander bedrijf dan ook.

Sinds enkele maanden doen wij intensief samenwerken met SkyWalker voor de invulling van onze Customer Service posities. Hetgeen SkyWalker een waardevolle partner voor ons maakt, is de inhoudelijke vakkennis op het gebied van Customer Contact, het brede netwerk waarover zij beschikken en (zeker niet onbelangrijk) de pro-actieve en aangename attitude van de heer Zeegers.

Skywalker voelt de wensen van de klant haarfijn aan, geeft gevraagd en ongevraagd advies en komt met ideeen die buiten de standaard scope der verwachtingen ligt.

Fun, bedankt!

Jeroen Benneheij
Assistant Manager HR

LinkedIn profiel Jeroen Benneheij

Vacatures
Conduent
Ben jij of ken jij de nieuwe Delivery Manager VodafoneZiggo bij Conduent in Instanbul - Turkije? Reageer dan nu!
Istanbul
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Service bij dit Inhouse Contact Center in de regio Eindhoven? Reageer dan nu!
regio Eindhoven
Pegamento
Ben jij of ken jij de nieuwe Sales- / Account Manager bij Pegamento? Reageer dan nu!
Nieuwegein
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider in het inhouse Contact Center van Louwman Customer Services in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Drukwerkdeal.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe senior Teamleider Customer Care bij Drukwerkdeal.nl in Deventer? Reageer dan nu!
Deventer
Flinders
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij Flinders in Zaandam? Reageer dan nu!
Zaandam

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Lange Dreef 11
Gebouw: “Le Cheneau”, begane grond
4131 NJ Vianen