Interim Recruitment

Flexibele inzet van gespecialiseerde customer service recruiters

Heeft u behoefte aan instroom van kwalitatieve customer service professionals of heeft u behoefte aan aanvullende recruitment capaciteit maar is werving & selectie of interim management niet precies wat u zoekt? Maak dan gebruik van onze interim recruitment dienstverlening. Interim recruitment is de oplossing voor tijdelijke inzet van gespecialiseerde customer service recruiters.

Bij interim recuitment huurt u een ervaren en gespecialiseerde recruiter op flexibele basis in om een tijdelijke wervingsuitdaging het hoofd te bieden. Deze uitdaging kan ontstaan door ziekte, verlof, zwangerschap of vertrek van de eigen recruiter(s) maar kan ook ontstaan door sterke groei of specifieke projecten of vacatures.

Interim recruiters van SkyWalker hebben een ruime kennis en ervaring in customer service, contact centers en klantcontact. Naast onze eigen recruiters, beschikken wij een netwerk van kwalitatieve zelfstandig professionals. Al onze interim recruiters worden ondersteund met de systemen, methodieken en specifieke wervingskanalen van SkyWalker, om het hoogste niveau van dienstverlening en het beste resultaat te kunnen garanderen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van interim recruitment? Neem dan gerust contact met ons op.

Vacatures
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider in het inhouse Contact Center van Louwman Customer Services in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Drukwerkdeal.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe senior Teamleider Customer Care bij Drukwerkdeal.nl in Deventer? Reageer dan nu!
Deventer
Flinders
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij Flinders in Zaandam? Reageer dan nu!
Zaandam
Carmen Automotive
Ben jij of ken jij de nieuwe (Senior) Manager Operations van het contact center van CARMEN automotive in Maasdijk? Reageer dan nu!
Maasdijk
Louwman ICT Services
Ben jij of ken jij de nieuwe Teammanager ICT Servicedesk bij Louwman ICT Services in Raamsdonkveer? Reageer dan nu!
Raamsdonksveer

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Lange Dreef 11
Gebouw: “Le Cheneau”, begane grond
4131 NJ Vianen