Kandidaten

BEN JE KLAAR VOOR EEN NIEUWE MANAGEMENT- OF STAFF-FUNCTIE IN CUSTOMER SERVICE?

Waarschijnlijk wel, anders was je nu niet op deze pagina beland. Je staat open voor een interessante volgende stap in je loopbaan. Dan ben je bij SkyWalker op de goede plek. Wij geven enthousiaste en ambitieuze kandidaten zoals jij vleugels voor een vliegende start in je volgende carrièrestap.

Wij kennen het contact center vakgebied vanbinnen en vanbuiten. Van inhouse contact centers tot facilitaire callcenter en alles daartussenin. We zitten al sinds 2007 in de contact center wereld, dus mogen onszelf wel experts noemen. We kennen de dienstverlening, organisatiestructuur en de cultuur binnen het contact center vakgebied op ons duimpje én we hebben de juiste ingangen voor jou. We vertellen je graag hoe het werving- en selectieproces bij SkyWalker verloopt.

Jouw carrière neemt een vlucht!

Reageren op een vacature
Reageer op een van onze vacatures en we bekijken welke mogelijkheden we voor jou hebben. Je ontvangt binnen een paar dagen bericht van een van onze recruiters.

Vrijblijvende inschrijving
Zit er geen vacature bij waar je van gaat stralen? Geen zorgen! Schrijf je vrijblijvend in en we verwerken jouw gegevens in onze database. Als er dan in de toekomst een passende vacature komt nemen we direct contact met je op.

Efficiënt op zoek naar een nieuwe baan in de customer service
Wij houden van efficiënt, daarom kun je heel makkelijk reageren op een vacature. Je uploadt je cv en koppelt je LinkedInprofiel. Zo hebben wij alle relevante informatie bij elkaar. Liever het sollicitatieformulier invullen of ons je cv per mail sturen? Dat kan ook!

Anderen bekeken ook

Vacatures contact center
Sollicitatietips
Blijf op de hoogte van vacatures

Je hanteert zelf de stuurknuppel!

Discreet solliciteren
Wij kunnen veel voor je betekenen, maar jij bent én blijft in control! We dragen je alleen voor bij een werkgever als jij daarvoor expliciete toestemming geeft. We gaan altijd discreet om met jouw sollicitatie, niemand is ervan op de hoogte als jij dat niet wil.

Advies en coaching
Tijdens het sollicitatieproces houden we je continu op de hoogte van de stand van zaken. Als je dat fijn vindt kunnen we je adviseren en coachen, zodat jouw sollicitatie een succes wordt!

Direct in dienst bij de werkgever
Yes, het is gelukt: je hebt de baan! Je komt nu rechtstreeks in loondienst van de werkgever. Wij regelen dit kosteloos voor je.

Waarom kiezen voor Skywalker?

  • Uitgebreid netwerk in customer service
  • Recruiters met ervaring in de branche
  • Snel, discreet en efficiënt solliciteren
  • Eenvoudig een profiel aanmaken

Vacatures

Customer Service Lead Benelux bij FitForMe – Rotterdam

Ben jij of ken jij de nieuwe Customer Service Lead Benelux bij FitForMe in Rotterdam? Reageer dan nu!
Rotterdam
Bekijk deze vacature!

Recruiter – Sourcer – Recruitment Consultant bij SkyWalker – Vianen

Ben of ken jij de nieuwe Recruiter – Sourcer – Recruitment Consultant bij SkyWalker – customer service management in Vianen? Reageer dan nu!
Vianen
Bekijk deze vacature!

Planner Dienstverlening bij de gemeente Amsterdam – Amsterdam

Ben jij of ken jij de nieuwe Planner Dienstverlening bij de gemeente Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Bekijk deze vacature!

SkyWalker Customer Service Management

De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen
F.Z.I. B.V. (KvK nr.: 83737774) handelt onder de naam “SkyWalker”, in licentie van Sky-Walker B.V.

NEEM CONTACT MET ONS OP!