Manager servicedesk

Ben jij een gekwalificeerde en ambitieuze ‘hoogvlieger’ met ervaring als Manager Servicedesk? Dan is het goed dat je ons hebt gevonden!

SkyWalker® Customer Contact is de specialist in werving en selectie binnen de contact center sector. De kans is groot, dat we jou, met jouw ervaring, ambities en kwalificaties, kunnen bemiddelen voor een vaste baan als Manager Servicedesk, bij één van de gerenommeerde werkgevers waarvoor wij werken.

Dienstverlening voor een Manager Servicedesk

Wij bieden meerwaarde bij jouw zoektocht naar een baan als Manager Servicedesk. Onze eigen ervaring in de branche en ons grote netwerk van werkgevers, vormt hiervoor de basis.

Na succesvolle bemiddeling via SkyWalker kom je rechtstreeks in loondienst bij de werkgever. Wil je dat wij kijken naar jouw mogelijkheden als Manager Servicedesk? Schrijf je in.

Andere Managers Servicedesk bekeken ook

Dienstverlening voor werkgevers

Als u de werving en selectie wilt uitbesteden aan een gespecialiseerd en professioneel bureau, is SkyWalker de aangewezen partij. Wij zijn u graag van dienst bij het snel en kwalitatief vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature Manager Servicedesk of voor andere vacature(s).

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op!

SkyWalker - customer service management
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR  Vianen
F.Z.I. B.V. (KvK nr.: 83737774) handelt onder de naam “SkyWalker”, in licentie van Sky-Walker B.V.