Ondanks wisselende geluiden in de media over de stand van de economie en de licht stijgende werkloosheid, blijven er uitdagende vacatures ontstaan binnen de klantcontact-, customer service- en contact center branche. Niet alleen hebben we bij SkyWalker met enige regelmaat vacatures voor work force management specialisten en new business sales functies in beheer, ook zien we de vraag toenemen naar de zwaardere operationele management profielen en consultants. Bovendien ziet het er naar uit dat de facilitaire contact centers zich hersteld hebben van de combinatie van het Bel-Me-Niet-Register en de financiële crisis. Kortom: Wij zien de markt aantrekken, evenals het aantal interessante vacatures die we bij SkyWalker in bemiddeling hebben.


Nieuwste klantcontact vacatures

referentie Tele2

Senior Sales Executive Klantcontact branche in Bosch en Duin, nabij Utrecht Zet kansen om in resultaten met jouw bovengemiddelde consultative selling skills bij Coniche.

referentie Tele2Senior Manager Klantcontact / Senior Channel Manager in Antwerpen, België De invulling van deze vacature bij Essent vraagt om een zeer ervaren klantcontact professional met een aantoonbaar trackrecord.

referentie Tele2Coördinator Planning & Work Force Management in Son, nabij Eindhoven Heb jij de kwaliteiten in huis om de bezetting van het Contact Center van Carglass® effectief en kwalitatief vorm te geven?

referentie Tele2Senior Planner / Senior WFM Specialist in Den Haag Deze vacature bij de Consumentenbond is naar ons idee één van de meest allround senior WFM vacatures in de klantcontact wereld.

Volg SkyWalker via

SkyWalker SocialMedia

Referentie van Tele2

referentie Tele2

"Verrassend snel interessante kandidaten, professioneel advies & partnership" ..lees hier de referentie van Susan Overmars, Manager Customer Care bij Tele2...

SkyWalker sponsort verkiezing Contact Center Manager van het jaar 2012

referentie Tele2

Het jachtseizoen voor de Contact Center Manager van het jaar 2012 is nú geopend. Een 7-koppige jury van de Contact Center Management Association is dringend op zoek naar de absolute managementtop van de klantcontactsector ...lees meer over de Contact Center Manager van het jaar verkiezing...

SkyWalker is ook aanwezig bij


 

Vacatures
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider in het inhouse Contact Center van Louwman Customer Services in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Drukwerkdeal.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe senior Teamleider Customer Care bij Drukwerkdeal.nl in Deventer? Reageer dan nu!
Deventer
Flinders
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij Flinders in Zaandam? Reageer dan nu!
Zaandam
Carmen Automotive
Ben jij of ken jij de nieuwe (Senior) Manager Operations van het contact center van CARMEN automotive in Maasdijk? Reageer dan nu!
Maasdijk
Louwman ICT Services
Ben jij of ken jij de nieuwe Teammanager ICT Servicedesk bij Louwman ICT Services in Raamsdonkveer? Reageer dan nu!
Raamsdonksveer

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Lange Dreef 11
Gebouw: “Le Cheneau”, begane grond
4131 NJ Vianen