Over SkyWalker

SkyWalker is gespecialiseerd in twee zaken. Enerzijds in de bemiddeling van professionals voor posities in het customer service vakgebied. Anderzijds in het zeer goed kennen van deze sector, de netwerken, de innovaties, de actualiteiten, het jargon en weten wat er van professionals verlangd wordt.

Het aansturen van een contact center vereist specifieke vaardigheden en competenties. Kwaliteiten die wij (her)kennen en waarop wij gericht en inhoudelijk werven en selecteren. Voor het vinden van geschikte kandidaten, onderhouden wij een actueel en relevant netwerk in de branche.

Lees hier over de achtergrond van SkyWalker's oprichter Fun Zeegers. Hij doorliep diverse bedrijven en functies in de branche, voordat hij in 2007 besloot zich op executive search toe te leggen. Het netwerk dat hij op dat moment al had opgebouwd, droeg bij aan een vliegende start.

SkyWalker bedient zich van geavanceerde systemen, specifiek ontwikkeld om matches tussen functies en kandidaten geautomatiseerd te volbrengen. Het is echter daarna aan onze vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en persoonlijke aanpak om het optimale resultaat te behalen. Onze processen zijn gericht op gemak voor werkgevers en kandidaten.

Vacatures
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een Senior Teamleider Customer Service voor een tijdelijk opdracht in de driehoek Zwolle, Apeldoorn, Lelystad? Reageer dan nu!
Driehoek Lelystad, Apeldoorn, Zwolle
Kyodo Yushi Europe
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Service & Supply Chain bij Kyodo Yushi in Hilversum? Reageer dan nu!
Hilversum
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij het nieuwe Afdelingshoofd Klantenservice & Betalingen bij Waternet in Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Promovendum - CAK Volmacht B.V.
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Customer Experience bij Promovendum in Dordrecht? Reageer dan nu!
Dordrecht
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Account Manager bij Frontline Solutions in Vianen? Reageer dan nu!
Vianen
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Sales Support Medewerker bij Frontline Solutions in Vianen? Reageer dan nu!
Vianen

Neem contact met ons op!

SkyWalker Customer Service Management
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen