Over SkyWalker

SkyWalker is gespecialiseerd in twee zaken. Enerzijds in de bemiddeling van professionals voor posities in het customer service vakgebied. Anderzijds in het zeer goed kennen van deze sector, de netwerken, de innovaties, de actualiteiten, het jargon en weten wat er van professionals verlangd wordt.

Het aansturen van een contact center vereist specifieke vaardigheden en competenties. Kwaliteiten die wij (her)kennen en waarop wij gericht en inhoudelijk werven en selecteren. Voor het vinden van geschikte kandidaten, onderhouden wij een actueel en relevant netwerk in de branche.

Lees hier over de achtergrond van SkyWalker's oprichter Fun Zeegers. Hij doorliep diverse bedrijven en functies in de branche, voordat hij in 2007 besloot zich op executive search toe te leggen. Het netwerk dat hij op dat moment al had opgebouwd, droeg bij aan een vliegende start.

SkyWalker bedient zich van geavanceerde systemen, specifiek ontwikkeld om matches tussen functies en kandidaten geautomatiseerd te volbrengen. Het is echter daarna aan onze vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en persoonlijke aanpak om het optimale resultaat te behalen. Onze processen zijn gericht op gemak voor werkgevers en kandidaten.

Vacatures
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een WFM Specialist met ruime Verint ervaring voor een tijdelijke inzet bij de Gemeente Amsterdam? Reageer dan nu!
Amsterdam
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een Operations Manager Contact Center voor ETB Group in Turkije? Reageer dan nu!
Turkije
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij een tijdelijk Projectleider Contact Center Proeftuin voor een Ministerie in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Teleknowledge
Ben jij of ken jij de nieuwe allround senior netwerkbeheerder / application manager bij Teleknowledge in Haarlem? Reageer dan nu!
Haarlem
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Manager Outsourcing Customer Service bij DPD Nederland in de regio Eindhoven? Reageer dan nu!
regio Eindhoven
Klantenservice Federatie
Ben jij of ken jij een Allround Online Marketeer uit de regio Utrecht voor de KlantenService Federatie? Reageer dan nu!
regio Utrecht

Neem contact met ons op!

SkyWalker Customer Service Management
De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen