De beste planners voor uw organisatie

Of u nu een vacature voor een planner open heeft staan, of heeft u een (tijdelijke) behoefte wegens ziekte, langdurig verlof of extra drukte? De planners en workforce management professionals van SkyWalker kunnen op zeer korte termijn worden ingezet om uw organisatie te ondersteunen.

Het is de taak van ervaren planners om voor een goed fundament te zorgen binnen de planning. Hierbij wordt gewerkt naar een planproces waarbij de belangen van de organisatie, klant en medewerker in balans zijn. Hierdoor is het voor de organisatie mogelijk om het volledige potentieel van de mensen en organisatie te benutten.

Planners inzetten met behulp van SkyWalker

Kiest u voor de hulp SkyWalker om uw vacatures voor (tijdelijke) planners op te vullen? Dan gaan wij hier en nu voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat die uw organisatie kan versterken en als opmaat dient naar een optimalisatie of verbetertraject. 

Onze werkwijze bestaat uit een combinatie van een sterk netwerk en actieve benadering van potentiële kandidaten. Samen met u bepalen we welke expertise, vaardigheden, kennis, attitude en ervaring de juiste kandidaat in huis dient te hebben. 

We kunnen enkel de meest geschikte kandidaat vinden dankzij ons eigen team van professionele, gepassioneerde mensen met kennis, kunde en betrokkenheid. 

Meer dan alleen een planner

De WFM professional voor uw openstaande vacature zal in staat zijn om uw organisatie naar een hoger level te tillen. Om de juiste kandidaat te selecteren, kijken wij verder dan de kennis en ervaring van de persoon. Het is van belang dat de (tijdelijke) planner past bij de bedrijfscultuur, wensen en specifieke behoeftes van de organisatie.

Daarnaast is de professional uitermate op de hoogt van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle onderdelen van de WorkForce Management cyclus; forecasting, capaciteitsplanning, roostering, trafficing, reporting, analyse en advies. De kandidaat weet hoe de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties voor uw organisatie ingezet kunnen worden en hoe deze ontwikkelingen uw organisatie naar een hoger level kunnen tillen.

Wilt u meer weten over het inschakelen van planners met behulp van SkyWalker? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Specialist in de bemiddeling van planners en WFM professionals in customer service en customer experience, met vakinhoudelijk, kennis en ervaring;
  • Specifieke wervingskanalen, inclusief partnerships met vakbladen, toegang tot besloten LinkedIn-groepen en lidmaatschappen van brancheverenigingen;
  • Enkel tevreden wanneer er goede resultaten van hoge kwaliteit worden behaald. Zo weet u zeker dat u altijd met de juiste kandidaat in contact wordt gebracht.

Neem contact met ons op!

Wij zijn er trots op dat we mogen werken voor: