'Netwerk, Wervingskanalen en Inhoudelijke Kennis'

Coníche is al vele jaren een toonaangevend consultancybureau dat zich richt op Advies & Interim Management op het gebied van klantcontact. Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers nieuwe inzichten te geven en verder te helpen door een innovatieve benadering van de uitdagingen in de aansturing van een contact center. Coniche bouwt gestaag aan het verder verbreden van de expertise binnen "het Kennishuis van Klantcontact".

Gedurende het bouwen aan uitbreiding van het kennishuis, heeft Coniche regelmatig behoefte aan uitbreiding van haar kernteam van consultants. Coniche stelt daarbij specifieke eisen aan nieuwe senior consultants. Zo moeten zij o.a. in staat zijn om binnen een specifiek expertisegebied binnen klantcontact, inhoudelijk ver de diepte in te kunnen gaan, op basis van een reeds verworven ervaring.

SkyWalker fungeert daarbij als vaste waarde voor de werving- en selectie van nieuwe Coniche consultants. SkyWalker heeft een sterk netwerk, uitgebreide wervingskanalen, een actuele database, een goede reputatie en inhoudelijke kennis van het klantcontact-vak. Daarmee heeft SkyWalker een groot bereik onder onze doelgroep en is "de vijver om in te vissen" daarmee groot. Verder verlopen de contacten professioneel en wordt kort op de bal gespeeld. Met succes, want Coniche heeft in de afgelopen periode haar kernteam met diverse kandidaten van SkyWalker kunnen versterken. Een werving- en selectiebureau om aan te bevelen dus.

Marco Vianen
Directeur Coniche

LinkedIn profiel Marco Vianen

Vacatures
Conduent
Ben jij of ken jij de nieuwe Delivery Manager VodafoneZiggo bij Conduent in Instanbul - Turkije? Reageer dan nu!
Istanbul
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Service bij dit Inhouse Contact Center in de regio Eindhoven? Reageer dan nu!
regio Eindhoven
Pegamento
Ben jij of ken jij de nieuwe Sales- / Account Manager bij Pegamento? Reageer dan nu!
Nieuwegein
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider in het inhouse Contact Center van Louwman Customer Services in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Drukwerkdeal.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe senior Teamleider Customer Care bij Drukwerkdeal.nl in Deventer? Reageer dan nu!
Deventer
Flinders
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij Flinders in Zaandam? Reageer dan nu!
Zaandam

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Lange Dreef 11
Gebouw: “Le Cheneau”, begane grond
4131 NJ Vianen