'Professionaliteit, netwerk en kwaliteit'

“Energie:direct, gestart in 2002, is in de afgelopen jaren hard gegroeid in aantal klanten. De jonge organisatie had moeite het groeitempo bij te houden. Met name professionaliteit en ervaring werd op diverse functies gemist om de volgende fase van ontwikkeling met vertrouwen tegemoet te zien. Dat gold zeker voor een van de belangrijkste functies van een energiebedrijf, de klantenservice. Energie:direct ging op zoek naar een nieuwe manager klantenservice. Omdat intern weinig kennis aanwezig was om een geschikte kandidaat te vinden, werd met diverse search bureaus contact gezocht.

Fun Zeegers van SkyWalker maakte het verschil door niet snel met 'geschikte kandidaten' op de proppen te komen, zoals zijn concurrenten deden, maar eerst bijzonder veel tijd en energie te steken in erachter te komen waar wij als energie:direct nu echt naar op zoek waren. In de procedure bleek Fun veel waarde toe te voegen; hij hielp met zijn professionaliteit het profiel flink aan te scherpen. Dat hij daarbij alle rust betrachtte, is bewonderenswaardig. Echt super! Fun is zelf een professional op contact center gebied. Hij beschikt over een enorm netwerk van professionals in de contact center wereld en weet door zijn aanpak, gericht op kwaliteit, het verschil te maken. Dat is de reden dat wij de volgende keer weer voor SkyWalker zullen kiezen. Daarnaast is Fun gewoon een leuke vent. Erg prettig om mee samen te werken!”

Wim Boonen
CEO Energie:direct

LinkedIn profiel Wim Boonen

Vacatures
Conduent
Ben jij of ken jij de nieuwe Delivery Manager VodafoneZiggo bij Conduent in Instanbul - Turkije? Reageer dan nu!
Istanbul
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Service bij dit Inhouse Contact Center in de regio Eindhoven? Reageer dan nu!
regio Eindhoven
Pegamento
Ben jij of ken jij de nieuwe Sales- / Account Manager bij Pegamento? Reageer dan nu!
Nieuwegein
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider in het inhouse Contact Center van Louwman Customer Services in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Drukwerkdeal.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe senior Teamleider Customer Care bij Drukwerkdeal.nl in Deventer? Reageer dan nu!
Deventer
Flinders
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij Flinders in Zaandam? Reageer dan nu!
Zaandam

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Lange Dreef 11
Gebouw: “Le Cheneau”, begane grond
4131 NJ Vianen