'Snelle, kwalitatieve werving in partnership'

XS4ALL is 20 jaar geleden opgericht in de Amsterdamse hackerscene, met het idee dat iedereen in Nederland toegang tot internet moest hebben. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot aanbieder van hoogwaardige internet-, telefonie- en televisiediensten met nadrukkelijke aandacht voor online security en privacy met een zeer hoog serviceniveau. Dit hoge serviceniveau stelt specifieke eisen aan de leidinggevenden binnen de afdeling Klantenservice. De functie van Hoofd Service is dan ook een sleutelpositie.

XS4ALL heeft SkyWalker gekozen om in een partnership de beste kandidaat voor deze functie te selecteren. Het resultaat daarvan was een snelle en kwalitatieve werving. Alle door SkyWalker geïntroduceerde kandidaten hebben we uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en zonder uitzondering betrof het kwalitatieve kandidaten. De beschrijving van de kandidaten was uitvoerig en treffend. SkyWalker heeft een goede inschatting van de unieke XS4ALL cultuur gemaakt. De communicatie verliep over korte en plezierige lijnen. Met die aanpak hebben we dan ook snel de juiste kandidaat voor de vacature van Hoofd Service kunnen vinden.

Anouk Noordervliet
Manager Klantcontact

LinkedIn profiel Anouk Noordervliet

Vacatures
Conduent
Ben jij of ken jij de nieuwe Delivery Manager VodafoneZiggo bij Conduent in Instanbul - Turkije? Reageer dan nu!
Istanbul
Vertrouwelijk
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Service bij dit Inhouse Contact Center in de regio Eindhoven? Reageer dan nu!
regio Eindhoven
Pegamento
Ben jij of ken jij de nieuwe Sales- / Account Manager bij Pegamento? Reageer dan nu!
Nieuwegein
Louwman & Parqui
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider in het inhouse Contact Center van Louwman Customer Services in Den Haag? Reageer dan nu!
Den Haag
Drukwerkdeal.nl
Ben jij of ken jij de nieuwe senior Teamleider Customer Care bij Drukwerkdeal.nl in Deventer? Reageer dan nu!
Deventer
Flinders
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Klantenservice bij Flinders in Zaandam? Reageer dan nu!
Zaandam

Neem contact
met ons op!

SkyWalker Recruitment bv
Lange Dreef 11
Gebouw: “Le Cheneau”, begane grond
4131 NJ Vianen