SkyWalker
Vacatures
van Lanschot Bankiers
in's-Hertogenbosch
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Telefonische Acquisitie bij Van Lanschot Kempen in Den Bosch? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inRotterdam
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Rotterdam? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inTilburg
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Tilburg? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inAlmere
Ben jij of ken jij de nieuwe Team Leader binnen dit internationale Contact Center in Almere? Reageer dan nu!
Vertrouwelijk
inNoord-Brabant
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Telefonische Acquisitie bij dit bekend en aansprekend inhouse contact center in Brabant? Reageer dan nu!
AS Watson
inRenswoude
Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Services bij A.S. Watson in Renswoude? Reageer dan nu!
Alle Contact Center vacatures Contact Center vacatures zoeken

Head of Operations bij ContactCare in Amersfoort

Vacature Head of Operations bij ContactCare in Amersfoort

Ben jij een ervaren manager met focus op organisatieontwikkeling, hart voor de klant en oog voor het proces? ContactCare zoekt verdere versterking van haar Management Team met een Head of Operations.

Met zo’n 100 klantenservice medewerkers, verzorgt ContactCare telefoon- en klantenservice diensten voor ruim 500 opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. De dienstverlening loopt van telefoonservice tot en met volledig uitbestede klantenservices.
Omschrijving
Als Head of Operations maak je deel uit van het Management Team van ContactCare, draag je de operationele eindverantwoordelijkheid voor de dienstverlening aan de opdrachtgevers van ContactCare en geef je leiding aan de Teamleiders en de staf op het gebied van kwaliteit en workforce management.

Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en de financiële performance van alle diensten, conform de afgesproken Service Levels met de opdrachtgevers. Je draagt zorg voor de realisatie van alle operationele activiteiten en bent verantwoordelijk voor klanttevredenheid, het realiseren van de KPI’s en de ontwikkeling van je team.

Profiel Head of Operations bij ContactCare in Amersfoort

Wie zoeken wij?
Het is jouw missie om samen met je team continu een stap voor te lopen zodat ContactCare haar groeidoelstelling van jaarlijks 40% groeien kan halen en de organisatie altijd klaar staat om nieuwe opdrachtgevers te onboarden. Je vindt het daarbij leuk om de processen van zowel het contactcenter zelf, als processen tussen de verschillende onderdelen van de organisatie, regelmatig met een frisse blik te evalueren. Je komt op eigen initiatief met verbetervoorstellen hoe onze manier van werken leuker, slimmer of beter georganiseerd kan worden. Je hebt een sterk cijfermatig inzicht en een zeer goed analytisch vermogen. Je bent daarbij ook een echte people-manager, stressbestendig, klant- en servicegericht.

 • Opleiding en ervaring
 • WO werk- en denkniveau, aantoonbare leidinggevende ervaring is een must;
 • Kennis van en ervaring met Business Process Outsourcing (BPO) / uitbesteed klantcontact én aantoonbare affiniteit met een multi-client omgeving.
 • Ervaring als contactcentermanager / manager operations, met zowel inkomende als uitgaande kanalen, met zowel een commerciele als een service inhoud.
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Kern competenties

 • Organisatie en planning
 • Analytisch vaardigheden
 • Resultaatgericht
 • Communicatieve vaardigheden
 • Klantgerichtheid
 • Leiderschap

Arbeidsvoorwaarden

Een functie waarin je aantoonbaar een groot verschil maakt voor zowel de opdrachtgevers van ContactCare, de bedrijfsvoering en de medewerkers. Daarnaast bieden we een dienstverband van 40 uur per week, een marktconform salaris, een laptop en telefoon van de zaak, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een moderne werkplek.

Bedrijfsprofiel

ContactCare wil als partner in klantcontact, voor medewerkers, opdrachtgevers en de klanten van opdrachtgevers, iedere dag weer het verschil te maken. Met een flexibele houding en een innovatieve geest maakt ContactCare de afgelopen jaren een gestage groei mee van start-up naar scale-up.

De kernwaarden van ContactCare zijn:

 • Groei in kennis en kunde staat centraal
 • Collegialiteit en een goede sfeer
 • We halen graag het beste in iedereen naar boven
 • Het onmogelijke mogelijk maken
 • Nieuwe werkdag? Nieuwe uitdagingen!
 • We zijn een gezonde, groeiende organisatie

Locatie

Amersfoort

Publicatiedatum

02-07-2018

Contactpersoon

Martijn van der Craats