Executive search voor Customer Service

Executive search voor Customer Service

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een bekwame en gespecialiseerde senior manager op directieniveau of C-level voor het dragen van de eindverantwoordelijkheid voor de klantcontact operatie? Dan wil je hier de juiste bemiddeling voor inzetten. Maar dit proces vergt vakinhoudelijke kennis en een goed netwerk. SkyWalker helpt daarom met executive search voor customer service.

Executive search via SkyWalker

Executive search is het helpen van organisaties bij het vinden van de meest geschikte kandidaten voor senior posities. SkyWalker heeft een ruime ervaring in executive search voor customer service. Wij zijn gespecialiseerd in het continu monitoren en onderhouden van een netwerk van senior professionals die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Wij vinden vakbekwame senior managers, waardoor de customer service van de organisatie naar een hoger niveau getild kan worden.

Kies je voor executive search met behulp van SkyWalker? Dan gaan wij direct op zoek naar de meest geschikte senior customer experience professional of senior customer service manager die jouw organisatie verrijkt met uitstekend leiderschap.

Executive search vraagt om expertise en trackrecord. Doordat wij beschikken over een netwerk met meer dan 7.500 customer service professionals, vinden wij altijd de geschikte executive voor jouw organisatie. Wij combineren namelijk een actieve benadering van potentiële kandidaten met ons eigen netwerk. Samen gaan we de diepte in en we willen écht begrijpen wat de ambitie en uitdaging van de organisatie is en welke kwaliteiten van een nieuwe manager het beste passen bij de actuele situatie van de organisatie.

Ontdek de mogelijkheden van executive search

Hoe gaat executive search precies in zijn werk?

Executive search is een vorm van dienstverlening die door organisaties wordt ingezet om de meest geschikte en relevante kandidaat te vinden voor een open positie. Meestal gaat het hierbij om een senior manager die al een vaste baan heeft en niet actief op zoek is, maar wel latent geïnteresseerd kan zijn.

Ben jij op zoek naar een gedegen, professionele, inhoudelijke en indien nodig discrete invulling van een senior management positie in customer service, dan is SkyWalker graag van dienst. In een exclusieve opdracht zorgen wij voor een soepel, probleemloos en succesvol wervingsproces.

Met executive search benaderen wij persoonlijk en direct de meest geschikte kandidaten voor de vacature. Wij richten ons specifiek op de “verborgen” talenten op de markt, oftewel op hoogopgeleide professionals die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar wel openstaan voor een aantrekkelijke kans.

Het verschil tussen executive search en werving & selectie

SkyWalker biedt zowel werving & selectie, advies & consultancy, detachering & interim recruitment als executive search aan.

Bij executive search wordt een andere aanpak gehanteerd dan bij werving & selectie. Bij executive search is het proces namelijk nog persoonlijker. SkyWalker hanteert hierbij een uitvoerige begeleiding bij beide partijen, om zo tot een optimale invulling van een senior positie te komen.

Neem contact op met een van onze recruiters

Voordelen van executive search

Het uitbesteden van executive search op D- en C-level binnen customer service, biedt de organisatie de mogelijkheid om zich te concentreren op de andere prioriteiten die er zijn. Een aantal voordelen van executive search zijn:

Past bij de organisatiecultuur

Iemand vinden die bij de organisatiecultuur past, is net zo belangrijk als iemand vinden met de juiste ervaring en vaardigheden. Met executive search leren wij eerst de organisatie goed kennen. Doordat wij toegang hebben tot een breed netwerk van professionals, vinden wij snel potentiële kandidaten om de positie te bekleden.

Ervaring en deskundigheid

Met meer dan 15 jaar ervaring in het customer service vakgebied, kennen wij deze branche als geen ander. Dit geeft de executive search op C-niveau kwaliteit en efficiëntie.

Zorgvuldigheid

Het invullen van een leidinggevende functie in customer service is een belangrijke taak. Wij hanteren indien nodig strikte vertrouwelijkheid.

Kosteneffectieve oplossingen

Executive search kan de tijd die nodig is om de juiste senior manager te vinden, drastisch verkorten. Door SkyWalker op een gestroomlijnde en systematische manier de ideale kandidaten te laten herkennen, te screenen en op een shortlist te laten zetten, kan er zowel tijd als geld bespaard worden.

De beste professionals binnen handbereik

Een van de redenen waarom steeds meer organisaties kiezen voor executive search, is omdat het op een zorgvuldige wijze, precair werk uit handen neemt. Neem contact met ons op en wij gaan direct op zoek naar een bekwame executive.

Focus op de belangrijkste prioriteiten

Tijd is schaars voor managers die een topfunctie in de organisatie bekleden. Door het uitbesteden van executive search voor een senior functie in customer service, kan er geconcentreerd worden op de prioriteiten die de grootste impact op de organisatie hebben.

Neem contact met ons op

contact location image