Headhunter Callcenter

Headhunter Callcenter

Neem contact met ons op

Een Headhunter weet snel en effectief de juiste kandidaat te vinden voor de vacature in jouw callcenter. Je kunt een headhunter inzetten voor hogere management- en directiefuncties in customer service. Zoek niet langer zelf naar de managementprofessional voor de customer service, SkyWalker is hét headhuntersbureau voor callcenters.

Headhunter Callcenter voor werkgevers

Het voordeel van een Headhunter voor het Callcenter is dat hij exact weet wat er speelt in de branche. Zo weet je zeker dat je kandidaten krijgt die aansluiten op de wensen van je organisatie. We denken niet alleen mee over de invulling van de vacature, maar ook over de behoefte van de organisatie en het management. Dat levert de beste resultaten en een duurzame samenwerking op.

SkyWalker is dé specialist voor recruitment, executive search en interim management voor customer service. Wij staan garant voor ervaren, kwalitatieve management professionals, die ook écht bij jouw organisatie passen.

Wil je weten wat wij voor jouw callcenter kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Headhunter Callcenter voor kandidaten

Als callcenter professional vind je het belangrijk om weloverwogen de stap naar een nieuwe baan te zetten. Benut de kennis en ervaring van SkyWalker en die volgende carrièrestap dichterbij dan je denkt. We leren je graag kennen en kijken altijd verder dan je cv. Ben je een ervaren, ambitieuze en enthousiaste professional in customer service? Schrijf je dan nu in!

Anderen bekeken ook

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image