Executive Search Callcenter

Executive Search Callcenter

Neem contact met ons op

Executive search voor managementposities, specialistische functies of sleutelposities binnen een callcenter, is een vak apart. Het vraagt de nodige expertise, kennis van het vakgebied en het juiste netwerk.

SkyWalker is dé specialist in executive search voor het callcenter. Wij zijn het aangewezen bureau om je callcenter vacatures op managementniveau aan uit te besteden. We vinden voor jouw organisatie de ideale kandidaat op directieniveau of C-Level. De kandidaten die voor anderen maar moeilijk te vinden zijn, omdat ze de allerbeste in de customer service zijn.

Executive search voor callcenters

Outsourcers en organisaties met een eigen callcenter weten dat kwalitatieve en geschikte kandidaten voor hun posities schaars zijn op de arbeidsmarkt. Je wilt wel de allerbeste kandidaten in huis halen en daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.

Een gespecialiseerd executive search bureau voor callcenters is daarom van grote toegevoegde waarde. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren management professionals die geschikt zijn voor de executive functies binnen jouw callcenter.

Informatie over executive search callcenter

Ben je benieuwd hoe de executive search voor customer service precies werkt? We vertellen je graag meer over de voordelen en de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Executive search voor callcenter managers

Als jij je op een nieuwe managementpositie in een callcenter oriënteert, doe je dat weloverwogen en zorgvuldig. Advies en bemiddeling van een specialist als SkyWalker kan jou daarbij de vliegende start geven. Daarnaast verloopt ons werving- en selectieproces uiterst discreet en zorgvuldig. Met de kennis en ervaring van SkyWalker is een nieuwe managementfunctie dichterbij dan je denkt. Schrijf je direct in!

Anderen bekeken ook

Neem contact met ons op!

contact location image