Callcenter Manager

Callcenter Manager

Neem contact met ons op

Een goede Callcenter Manager is onmisbaar in het contact center, dankzij zijn kennis en expertise is het een echte aanwinst voor het callcenter. SkyWalker is sinds 2007 specialist in (interim) recruitment, executive search en detachering voor customer service en wij verbinden de juiste werkgever en werknemer met elkaar.

Ben jij of zoek je een ervaren Callcenter Manager die met een frisse blik de organisatie binnenstapt en die gedreven en ervaren is? Wij helpen je graag verder om de juiste match te creëren. Samen kijken we naar de mogelijkheden. We hebben altijd mooie vacatures die beschikbaar zijn bij gerenommeerde customer service organisaties.

Nieuwe baan als Callcenter Manager?

Als ervaren manager in het contact center weet je dat goede dienstverlening het verschil kan maken. Jij gelooft dat kwaliteit voor kwantiteit gaat. Daarin sta je niet alleen: onze recruiters komen uit de branche, kennen jouw vak en helpen je graag aan een uitdagende, dynamische functie binnen de contact center branche. We kijken verder dan alleen een cv en willen je beter leren kennen. Zo kunnen we een match maken met een werkgever die écht bij je past.

Op zoek naar een Callcenter Manager?

Ben je werkgever en zoek je een Callcenter Manager met ervaring? SkyWalker helpt in de bemiddeling tussen organisaties en customer service professionals. In een exclusieve opdracht kun je rekenen op onze expertise, aandacht en kritische blik. Zo weten we zeker dat we de juiste kandidaten aan je kunnen voorstellen om dé match te maken. We maken graag kennis om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vacatures voor een Callcenter Manager

Geregeld krijgen we vacatures in bemiddeling voor:

Callcenter Manager bij inhouse contact centers
Customer service Manager bij facilitaire callcenters en
Frontoffice Manager bij branche specifieke toeleveranciers
Klinkt dit je als muziek in de oren?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of stuur hier je cv in!

Anderen bekeken ook

Vacatures
Werkgevers
Manager Customer service

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image