Detachering

Detachering

Neem contact met ons op

Als er binnen je organisatie een project draait waarvoor je tijdelijk een projectmanager nodig hebt, of wanneer je extra capaciteit in teamleiders kunt gebruiken, is detachering een goede oplossing. SkyWalker is gespecialiseerd in detachering van professionals in customer service.

Dankzij detachering kunnen wij je snel ondersteunen, bijvoorbeeld bij zwangerschap, ziekte of een seizoenspiek. Of denk aan een ervaren manager customer experience voor een tijdelijk project of om een openstaande vacature tijdelijk op te vullen.

Detachering van customer service professionals

De customer service professional blijft in dienst van SkyWalker en werkt aan tijdelijke opdrachten en projecten bij diverse organisaties. Het grootste voordeel voor jou als werkgever is dat je snel de juiste professional in huis haalt. Een tweede voordeel is dat je flexibel bent in het op- en afschalen van personeel. Door management professionals of staf-functies te detacheren in geval van capaciteitsproblemen of tijdelijke projecten, blijft de operatie goed doordraaien.

SkyWalker is sinds 2007 expert in detachering en interim management. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en actualiteiten binnen het customer service en customer experience vakgebied, zoals digitalisering. Je kunt erop vertrouwen dat wij snel de juiste professional voor jouw organisatie leveren met de juiste kennis van het vakgebied.

Competente professionals uit eigen kring

SkyWalker beschikt over een eigen team met competente customer service professionals. Daarnaast bestaat ons netwerk uit meer dan 150 zelfstandige professionals. Zo kunnen we altijd binnen een paar werkdagen de juiste kandidaat aan je voorstellen.

Deze kandidaat heeft niet alleen de juiste ervaring en kennis, maar past ook qua profiel in de cultuur en het team. Denk aan flexibiliteit voor wisselende diensten of de bereidheid om te reizen.

Klinkt detachering via SkyWalker je als muziek in de oren? We vertellen je er graag meer over in een persoonlijke kennismaking.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Uitgebreide database met mogelijkheden om specifieke selecties te maken
  • Wij helpen je niet alleen bij het vinden van de juiste professional, wij denken graag met je mee als echte sparring partner
  • Dankzij onze innovatieve houding lopen we voorop binnen de branche. Al onze professionals zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen hier graag op in.

Neem contact met ons op

contact location image