Manager Servicedesk

Manager Servicedesk

Neem contact met ons op

De servicedesk is een dynamisch onderdeel van je organisatie, die de juiste aansturing vraag. Zoek je een Manager Servicedesk met ruime ervaring binnen customer service? Of ben je een gedreven manager in customer service en toe aan een volgende stap in je carrière? Dan ben je bij SkyWalker aan het goede adres.

Wij zijn hét gespecialiseerde werving- en selectiebureau met ruime ervaring in de customer service branche. We hebben een groot netwerk van werkgevers en professionals. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de beste match te maken tussen Manager Servicedesk en werkgever.

Nieuwe baan als Manager Servicedesk?

Wij weten waar we het over hebben, al onze recruiters komen uit de customer care branche. We kennen de ins en outs van de servicedesk en weten precies wat voor professional daar het best op zijn plek is. We kijken naar de behoeften van de organisatie en matchen dat met het beste profiel. Hiervoor kijken we verder dan alleen je cv, zodat we ook zeker zijn van een match met de bedrijfscultuur en het team.

Zoek je een Manager Servicedesk?

Als werving- en selectie specialist in de contact center branche, helpen we je graag om snel en kwalitatief de juiste Manager Servicedesk voor je vacature te vinden.

Ook als het gaat om het uitbesteden van werving en selectie van andere contact center management vacatures, zoals Callcenter Manager, Teamleiders en (Interim) Managers staat het ervaren team van SkyWalker voor je klaar.

We vertellen je graag meer in een vrijblijvende kennismaking, neem contact met ons op.

Aan de slag!

Ben je benieuwd naar onze vacatures en de mogelijkheden voor een nieuwe functie als Manager Servicedesk? We maken graag kennis met je, zodat we kunnen kijken met welke werkgever we een goede match kunnen maken. Schrijf je nu in!

Anderen bekeken ook

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image