Teamleiders voor Customer Service

Teamleiders voor Customer Service

Neem contact met ons op

Teamleiders zijn van onschatbare waarde binnen de klantenservice. Voor zowel vaste als tijdelijke teamleiders, ben je bij SkyWalker aan het juiste adres.

In ons netwerk vind je de beste teamleiders voor customer service. Ze zijn gespecialiseerd in de balans tussen doelen aan de ene kant en de motivatie van medewerkers aan de andere kant.

Met een vaste teamleider haal je een heleboel ervaring in huis, waarmee je de klantenservice naar een volgend niveau tilt. Heb je behoefte aan een tijdelijke teamleider voor de vervanging van ziekte, zwangerschapsverlof of het gat dat ontstaat door een openstaande vacature? Dan regelen wij een interim teamleider voor je. Komt er een groot project aan dat extra ondersteuning vraagt? Dan hebben wij ook teamleiders voor detachering beschikbaar.

Wij zijn expert in de bemiddeling van ervaren management professionals voor customer service, zowel tijdelijk als vast.

(Interim) teamleiders ter ondersteuning van de organisatie

Met onze jarenlange ervaring in recruitment, detachering, interim management en werving en selectie, zijn we een specialist binnen de customer service. We weten wat er speelt en volgen trends en ontwikkelingen op de voet. Denk aan digitalisering via A.I., robotisering en hybride werken. Juist door die expertise helpen we je aan de beste teamleider voor je organisatie.

Competente teamleiders uit eigen kring

We hebben naast ons eigen team met ervaren teamleiders ook een netwerk van ruim 150 zelfstandige professionals. In onze database zitten nog eens 7.500 ervaren customer service professionals. Hierdoor kunnen we altijd in korte tijd een passende teamleider voorstellen.

We kijken verder dan kennis en ervaring en zorgen dat de kandidaat ook goed past in de cultuur en het team. Sta je te springen om een ervaren (interim) teamleider? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Waarom kiezen voor SkyWalker?

  • Uitgebreide database met mogelijkheden om specifieke selecties te maken
  • Sparring partner voor je HR en customer service vraagstukken
  • Innovatieve aanpak door unieke combinatie van wervingskanalen

Neem contact met ons op

contact location image