Ervaren teamleider voor de klantenservice

Ervaren teamleider voor de klantenservice

Neem contact met ons op

Voor de customer service afdeling van jouw organisatie is een goede teamleider klantenservice een absolute must. Maar hoe vind je een professional die past bij jouw organisatie en beschikt over de juiste skills?

Op onze website Teamleiders.nl leggen wij het je haarfijn uit. Of je nu op zoek bent naar de werving en selectie voor een interim teamleider, vaste teamleider of een detachering of detavast constructie, wij weten hoe en waar je goede teamleiders vindt. En ook op deze pagina geven wij je alle informatie over hoe jij teamleiders klantenservice herkent en kan werven.

Wat houdt de functie teamleider klantenservice in?

Een teamleider klantenservice geeft leiding aan een team van klantenservice medewerkers. De teamleiders customer service zijn er verantwoordelijk voor dat de dagelijkse bezigheden op de customer service goed verlopen, zorgt ervoor dat het team gemotiveerd is en dat de klanttevredenheid blijft behouden.

Kortom: een customer service teamleider of teamleider servicedesk ontwikkelt de sterke punten van het team en signaleert verbetering waar mogelijk.

Een teamleider klantenservice is onmisbaar voor jouw customer service team!

De teamleider klantenservice is van grote waarde voor de customer service van jouw organisatie. Een goede customer service teamleader is in staat om het beste uit de customer service medewerkers te halen en hen te motiveren om samen te werken en de doelen te halen. Daarbij beschikt een teamleader klantenservice over organisatorische vaardigheden en houdt deze professional het team op koers en gefocust.

SkyWalker heeft een sterk netwerk, een goede reputatie en inhoudelijke kennis van het klantcontact-vak.
Marco Vianen, Directeur Conice

Taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden

De taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden van teamleiders klantenservice hangen af van de organisatie en de branche, maar een aantal taken voert elke teamleider customer service uit. Dankzij vaardigheden zoals goed kunnen coachen, communiceren en motiveren, zorgen teamleiders klantenservice voor een enthousiast klantenserviceteam om de doelen te bereiken en leiden zij nieuwe customer service medewerkers op.

Ook monitoren teamleiders customer service de gemiddelde gespreksduur en het totale teamvolume, houden zij functioneringsgesprekken met de customer service medewerkers en stellen deze professionals rapportages op voor het management van de organisatie. Vaardigheden zoals leiden, besluiten en analyseren spelen hierbij een grote rol.

Salarisindicatie

Een ervaren teamleider klantenservice verdient op fulltime basis ongeveer € 2500 tot € 6000 bruto per maand. Maar het exacte bedrag hangt af van diverse factoren zoals de ervaring, vakbekwaamheid, de opleiding, de verantwoordelijkheid, de regio, toeslagen en het type contact center waar de professional komt te werken.

Zo selecteert SkyWalker de perfecte kandidaat voor jouw organisatie

Het vinden van de perfecte teamleider klantenservice voor jouw organisatie, kan een tijdrovende klus zijn. En niet iedereen heeft de tijd of de middelen om de juiste professional te vinden. Daarom helpt SkyWalker jou graag.

SkyWalker is actief sinds 2007 in executive search, detachering & interim, werving & selectie en advies & consultancy voor customer service. Met onze ervaring hebben wij al vele organisaties geholpen met het vinden van teamleiders klantenservice. Wij kennen het vakgebied als geen ander en weten precies waar wij een geschikte teamleider customer service kunnen vinden.

Hoe wij te werk gaan is als volgt:

  1. We plannen een meeting om jouw wensen, behoeften en uitdagingen te bespreken
  2. Hierna werken wij een profiel uit dat bij jouw team past
  3. Wij putten uit ons netwerk van meer dan 7.500 customer service professionals
  4. Hieruit maken wij een selectie en plannen de eerste meetings in
  5. Jij beslist wie je wel en niet bij je organisatie vindt passen
  6. Is er een match? Wij zetten de puntjes op de I en verzorgen de administratieve taken

Laten we samen op zoek gaan naar een teamleider klantenservice die feeling heeft met jouw organisatie en waar jij ook een goed gevoel bij hebt. Natuurlijk kun je eerst vrijblijvend in gesprek gaan met onze recruiters. Zij geven jou graag meer informatie. Of kijk bij onze openstaande vacatures.

Vraag vrijblijvend advies aan
Bekijk al onze vacatures