Manager Helpdesk

Manager Helpdesk

Neem contact met ons op

Ben je als ervaren Manager Helpdesk op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de contact center branche? Dan kun je gaan zoeken op vacaturebanken of kranten en tijdschriften doorspitten op zoek naar een nieuwe baan. Of je schrijft je in bij een specialist in werving en selectie voor de customer service: SkyWalker. We verbinden werkgevers en werknemers in customer service met elkaar.

Wij zijn hét gespecialiseerde werving- en selectiebureau voor customer service, met veel eigen ervaring in de branche. Ook hebben we een groot netwerk van werkgevers. Wij kunnen je adviseren en kijken wat jouw kansen zijn bij één van de vele werkgevers waarvoor wij werken.

Nieuwe baan als Manager Helpdesk?

Onze recruiters komen zelf ook uit de customer care branche. Ze weten daardoor goed wat de functie van Manager Helpdesk inhoudt. Daardoor kunnen ze je goed begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan. Na onze succesvolle bemiddeling kom je rechtstreeks in loondienst bij de werkgever, dat is wel zo handig en fijn voor jou.

Zoek je een Manager Helpdesk?

Als werving- en selectie specialist in de callcenterbranche vinden we snel een goede en ervaren Manager Helpdesk. Voor de werving en selectie van andere (management) professionals voor customer service zit je bij SkyWalker goed. Dankzij onze specifieke wervingskanalen krijg je de beste kandidaten in het vakgebied. In een exclusieve opdracht kun je rekenen op onze aandacht, expertise en kritische blik. Hiermee helpen we je aan de beste kandidaat, die ook écht binnen je organisatie past.

Meer weten over de unieke wervingsmethode van SkyWalker? Maak dan nu een afspraak.

Aan de slag!

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière als Manager Helpdesk en wil je dat wij vrijblijvend kijken naar jouw mogelijkheden? Schrijf je dan nu in!

Anderen bekeken ook