Supervisor voor customer service

Supervisor voor customer service

Een goede supervisor customer service vind je vaak niet zo een-twee-drie. Want beschikt deze professional wel over de skills en vaardigheden die jij zoekt? En past de customer care supervisor wel bij de cultuur van jouw organisatie? Met deze functieomschrijving vind jij snel en eenvoudig de perfecte supervisor customer service!

Wat houdt de functie supervisor customer service in?

Een supervisor customer service is verantwoordelijk voor de operationele aansturing van een customer service team. Dit doet hij of zij door de medewerkers in het team proactief te coachen, te ondersteunen en door samen met het team te blijven ontwikkelen.

De focus ligt hierbij op het behalen van de maximale klant- en medewerkerstevredenheid en de klanten bedienen aan de hand van de afgesproken kaders. De supervisor customer service verricht naast het direct leidinggeven van de medewerkers, diverse nevenwerkzaamheden en fungeert als spil tussen de klant en de interne afdelingen. Zowel het klantbelang, als het belang van het team, zijn de hoogste prioriteiten van deze professional.

Een supervisor customer service is onmisbaar voor jouw customer service team!

De supervisor customer service maakt het verschil en is van grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Een customer care supervisor is betrokken, verantwoordelijk en deelt kennis op een professionele en informele manier.

Bovendien coacht en motiveert deze professional de customer service werknemers op de beste manier van uitvoering van hun werkzaamheden, zodat de klanttevredenheid wordt verhoogd.

Kwalitatief hoogstaand netwerk, kritische vragen en scherp advies.
Oscar Diele, CEO Flinders

Taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden

Een supervisor customer service is communicatief sterk, zorgvuldig en werkt service-, klant- en resultaatgericht. Met deze vaardigheden coacht, begeleidt en motiveert de professional de customer service medewerkers en ondersteunt hij hen in hun ontwikkeling.

Daarnaast is de customer care supervisor stressbestendig, flexibel en zelfverzekerd en heeft hij ervaring met targets en KPI’s. Deze professional creëert een optimale werkomgeving voor het customer service team, ondersteunt de customer service medewerkers bij het behandelen van vragen van klanten en borgt de kwaliteit en resultaat van de gevoerde telefoongesprekken.

Salarisindicatie

Het salaris van een ervaren supervisor ligt tussen de € 2500 en € 6000. Deze indicatie is gebaseerd op een fulltime-aanstelling. Echter hangt het exacte bedrag af van onder andere de regio en het type contact center waar de professional komt te werken en de ervaring, de opleiding, de verantwoordelijkheden en de vakbekwaamheid van de supervisor.

Zo selecteert SkyWalker de perfecte kandidaat voor jouw organisatie

Zoals je ziet, heeft een supervisor customer service veel kennis en vaardigheden nodig. Bovendien moet deze professional passen bij jouw organisatie. Daarom is het fijn om te kunnen putten uit een groot netwerk van vakbekwame kandidaten.

SkyWalker denkt graag met je mee. Je kunt ons inschakelen voor executive search, detachering & interim, werving & selectie en advies & consultancy in de customer service.

Maar hoe gaan wij te werk bij het bepalen of een supervisor geschikt is voor jouw organisatie? Door:

  1. Jouw uitdagingen, wensen en behoeften te bespreken
  2. Een profiel uit te werken dat bij jouw team past
  3. Ons grote netwerk van meer dan 7500 professionals te raadplegen
  4. Een selectie te maken en de eerste ontmoetingen te regelen

Vervolgens:

  1. Maak jij een keuze wie jij wel en niet bij jouw organisatie vindt passen
  2. Houd jij vervolggesprekken en maak je een keuze
  3. Match made? Wij zetten de puntjes voor je op de -i- en regelen het papierwerk

Doordat wij als geen ander weten wat er in het customer service vakgebied speelt, vinden wij snel een geschikte supervisor customer service. Dit doen wij samen met jou. Vraag daarom vrijblijvend een gesprek aan met 1 van onze recruiters. En neem ook een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Vraag vrijblijvend advies aan
Bekijk al onze vacatures