Frontoffice Manager

Frontoffice Manager

Neem contact met ons op

Voor een getalenteerde, ervaren Frontoffice Manager in de contact center branche, zijn er vrijwel altijd vacatures beschikbaar. Vaak is er zelfs keuze als het gaat om werkgevers. Hoe weet je welke vacature en welke werkgever het beste past bij jouw achtergrond en ervaring, maar zeker ook bij jouw ambities en persoonlijkheid?

SkyWalker denkt graag met je mee. Dankzij onze eigen ervaring in de branche en ons grote netwerk van werkgevers zijn wij jouw partner in de zoektocht naar een baan als Frontoffice Manager bij een werkgever die bij jou past.

Nieuwe baan als Frontoffice Manager?

Wij komen zelf uit de customer care branche, daardoor kunnen we ons makkelijk in jou verplaatsen. We weten wat er nodig is om een nieuwe functie als Frontoffice Manager voor je te vinden. We kijken verder dan alleen jouw cv en matchen op basis van je complete profiel, wensen en competenties. Handig om te weten: je komt direct in dienst bij de werkgever.

Vind nu jouw droombaan!

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? We maken graag kennis met je en bespreken de mogelijkheden voor een nieuwe functie op basis van jouw kennis, ervaring en wensen. Schrijf je hier in.

Op zoek naar een Frontoffice Manager?

Ben je als werkgever op zoek naar een ervaren Frontoffice Manager? Wij nemen je de zoektocht graag uit handen. Als specialist in werving en selectie voor customer care vinden we in een exclusieve opdracht snel een goede kandidaat voor je vacature. Je kunt rekenen op ons uitgebreide netwerk, onze kennis en onze aandacht. Zo weet je zeker dat je de juiste manager in huis haalt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Anderen bekeken ook

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image