Helpdesk Manager

Helpdesk Manager

Neem contact met ons op

Ben jij klaar voor de volgende stap in je loopbaan als Helpdesk Manager? Vind je het lastig om de juiste vacature te vinden en kun je wel wat hulp gebruiken? De ervaren recruiters van SkyWalker staan voor je klaar.

Wij zijn specialist in werving en selectie voor customer service. We hebben een uitgebreid netwerk van werkgevers en zijn goed op de hoogte van de vacatures, mogelijkheden en kansen voor managementprofessionals in customer service.

Op zoek naar een functie als Helpdesk Manager?

Met jouw werkervaring als Helpdesk Manager en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen, ben je bij SkyWalker aan het juiste adres. We denken graag met je mee en begeleiden je tijdens het gehele recruitmentproces. We willen je echt leren kennen en kijken verder dan alleen je cv.

Direct in dienst bij de werkgever

Is er een match en ga je starten aan je nieuwe baan in customer service? Dan hebben we goed nieuws: je komt direct in dienst bij de werkgever.

Op zoek naar een Helpdesk Manager?

Een manager van de klantenservice, customer service of het callcenter heeft een belangrijke positie binnen je organisatie. Daarom kijken wij bij het vinden van de beste kandidaat voor een openstaande functie goed naar wat je zoekt en welke competenties belangrijk zijn.

Als gespecialiseerd werving- en selectie bureau in de customer care branche, kent SkyWalker de specifieke criteria voor iedere vacature. Wij kunnen daarom op korte termijn goede kandidaten voor je vacature aan je voorstellen.

Aan de slag!

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière als Helpdesk Manager en wil je dat wij vrijblijvend kijken naar jouw mogelijkheden? Schrijf je dan nu in!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze dienstverlening als het gaat om Helpdesk Manager vacatures of andere openstaande posities? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Anderen bekeken ook

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image