Manager Customer Service

Manager Customer Service

Neem contact met ons op

Als Manager Customer Service ben je gewend aan een dynamische werkomgeving en de nodige uitdaging in je baan. Zoek je een nieuwe werkplek om jouw kwaliteiten als customer service leidinggevende in te zetten? Dan helpt het team van SkyWalker je graag verder.

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn de specialist in werving en selectie, executive search en recruitment binnen de klantcontact branche. Graag kijken wij naar jouw kansen om de beste kandidaat voor jouw customer service te werven, voor een duurzame samenwerking.

Op zoek naar een vacature voor Manager Customer Service?

Bij SkyWalker kennen wij het vak van een Manager Customer Service vanuit de praktijk. Onze recruiters zijn hun carrière zelf ooit gestart in een binnendienst- of contact center omgeving. Die ervaring komt goed van pas als we voor jou een nieuwe managementfunctie binnen customer service gaan zoeken. Naast deze waardevolle ervaring beschikken we over een netwerk van werkgevers en een breed vacatureaanbod. De kans is groot dat we voor jou de perfecte match binnen de contact center branche vinden.

Waar wacht je nog op? Stel je aan ons voor en schrijf jezelf in!

Op zoek naar een Manager Customer Service?

Ben je als werkgever op zoek naar een ervaren Manager Customer Service? De recruiters van SkyWalker vinden de juiste kandidaat voor je vacature: snel en professioneel. Of het nu gaat om een openstaande functie van een of een andere middle of senior management professional: bij SkyWalker zit je goed. Wij staan voor je klaar met executive search en detachering. In een exclusieve opdracht kun je rekenen op onze deskundigheid, aandacht en toegang tot ons uitgebreide netwerk met klantenservice professionals.

Klaar om je openstaande vacatures uit te besteden aan dé specialist in de customer service branche? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Anderen bekeken ook

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image