Manager Klantenservice

Manager Klantenservice

Neem contact met ons op

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging als Manager Klantenservice? Ben je een klantgerichte hoogvlieger, met ervaring in de customer service branche? Als vakspecialist in werving en selectie, helpen wij jou graag om die volgende uitdaging als te vinden. We zijn de partner in recruitment voor werkgevers met vacatures voor een ervaren manager op de customer service.

SkyWalker is hét gespecialiseerde werving- en selectie bureau binnen de customer service branche. Naast vacatures voor managers binnen de klantenservice bemiddelen wij voor andere middle management functies, zoals teamleiders, senior management posities en diverse gespecialiseerde functies. We kijken verder dan alleen een cv en zorgen voor een duurzame match waar zowel werkgever als werknemer lang plezier van hebben.

Nieuwe baan als Manager Klantenservice?

Jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en ambities vormen voor ons de basis als we kijken naar een passende vacature voor Manager Klantenservice. Vanuit eigen ervaring en ons specialisme in de branche maken wij de beste match tussen jou en één van de werkgevers waarmee wij samenwerken. Ons grote netwerk van werkgevers en hun vacatures bieden veel mogelijkheden voor een ervaren manager klantenservice.

Schrijf je nu in en ontdek wat er mogelijk is voor jou als Manager Klantenservice.

Op zoek naar een Manager Klantenservice?

Zoek je een sterke leidinggevende met een hoge mate klantgerichtheid om de klantenservice aan te sturen? SkyWalker helpt je om de juiste kandidaat te vinden voor je vacature. Onze werkwijze is snel en kwalitatief. Onze dienstverlening is krachtig, integer en doeltreffend. Kortom: jouw vacature voor een ervaren klantenservice managementprofessional is bij ons in goede handen!

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Aan de slag!

Ben je benieuwd naar onze vacatures en de mogelijkheden voor een nieuwe functie als manager binnen de klantenservice? We maken graag kennis met je. De eerste stap is het uploaden van je werkervaring en gegevens. Schrijf je nu in!

Anderen bekeken ook

NEEM CONTACT MET ONS OP!

contact location image