Werkgevers

Werkgevers

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor recruitment, executive search en detachering via SkyWalker? We kijken ernaar uit om je meer te vertellen!

Neem contact met ons op

Op zoek naar de beste customer service professionals? Bijvoorbeeld een manager, teamleider, supervisor, WFM planner of analist? Dan ben je bij SkyWalker aan het juiste adres. Wij leveren al meer dan 15 jaar klantenservice professionals en kennen het customer service vakgebied vanbinnen en van buiten. Wij zijn specialist op het gebied van werving & selectie, detachering & interim en executive search van de beste customer service professionals.

Vacaturesites, LinkedIn en andere methoden zijn goede manieren om potentiële kandidaten te vinden. Maar de meest effectieve manier om de beste klantenservice professionals te vinden, is door gebruik te maken van een werving- en selectiebureau.

Voordelen werving- en selectiebureau om customer service professionals te vinden

Bij het kiezen voor een werving- en selectiebureau om een geschikte customer service professional te vinden, zijn er verschillende voordelen:

Toegang tot de beste professionals

Een bureau voor customer service recruitment heeft toegang tot een breed aanbod van talenten. Hoog opgeleide professionals hebben vaak geen tijd om vacaturesites te doorzoeken. In plaats daarvan kiezen ze voor een werving- en selectiebureau om een juiste en geschikte functie voor ze te laten vinden.

Tijd- en kostenbesparing

Een bureau voor werving & selectie inschakelen is sneller dan zelf werven en bespaart de organisatie tijd en daarmee ook geld. Onze recruitment consultants verzamelen en beoordelen cv’s, controleren referenties en filteren gekwalificeerde professionals met behulp van de juiste interviewtechnieken.

Expertise van de branche

Een gespecialiseerd werving- en selectiebureau in customer service, biedt ook gespecialiseerde recruiters. Deze recruitment consultants hebben kennis van de trends in de markt, de salarisniveaus en de vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle customer service professional te zijn.

Customer service werving via SkyWalker

Voor werving & selectie van customer service professionals is SkyWalker de specialist. Al sinds 2007 verzorgen wij interim management, detachering en vaste aanstellingen in customer service. Van organisaties zoals Carglass tot Office Depot en van Tele2 tot XS4ALL. Lees hiervoor onze referenties.

Wij hebben een enorme expertise in het customer service vakgebied en beschikken over een eigen database met meer dan 7.500 ervaren customer service professionals. Hierdoor – en door het gebruik van technieken gebaseerd op Artificial Intelligence – kunnen wij snel en eenvoudig de juiste potentiële kandidaten voorstellen.

Bovendien zijn deze kandidaten niet alleen vakinhoudelijk een match. Want wij gaan nét een stap verder, en onderzoeken ook of de professional past bij de organisatie en de bijbehorende organisatiecultuur.

Waarom SkyWalker?

Samengevat zijn dit de voornaamste redenen om te kiezen voor SkyWalker als specialist in de werving & selectie van customer service professionals:

  • Specialist in customer service, met vakinhoudelijke kennis en ervaring
  • Netwerk van gekwalificeerde professionals, al opgebouwd sinds 2007
  • Database die bestaat uit meer dan 7.500 customer service professionals
  • Specifieke wervingskanalen zoals partnerships met vakbladen, toegang tot besloten LinkedIn-groepen en de meest moderne recruitmenttechnologie gebaseerd op Artificial
  • Intelligence en ons eigen online vakblad Klantcontact.nl.

Neem direct contact op

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Verrassend snel interessante kandidaten, professioneel advies & partnership

- Susan Overmars, Manager Customer Care Bij Tele2

Lees meer over Tele2

Bekwame en pro-actieve recruitingpartner met hoge mate van vak- en marktkennis

- Jeroen Benneheij, Assistant Manager HR Bij Office Depot

Lees meer over Office Depot

kwalitatief hoogstaand netwerk, kritische vragen en scherp advies

- Oscar Diele, Directeur Marketing & Operations Bij Flinders

Lees meer over Flinders

Soepel contact met korte lijntjes, sparringspartner en een mooie selectie van kandidaten

- Nienke van Ginneken, HR Business Partner Bij Equipe Zorgbedrijven

Lees meer over Equipe Zorgbedrijven

Snelle, kwalitatieve werving in partnership

- Anouk Noordervliet, Manager Klantcontact Bij XS4ALL

Lees meer over XS4ALL

Netwerk, wervingskanalen en inhoudelijke kennis

- Marco Vianen, Directeur Coniche Bij Coníche

Lees meer over Coníche

Korte lijnen, enorm netwerk en meedenken

- Anoek van Gelder, Manager Support Bij Carglass

Lees meer over Carglass

Gerichte aanpak, luisterend oor en zeer uitgebreide netwerk

- Jeroen Kerkhoff, General Manager Any-Lamp Bij Any-Lamp

Lees meer over Any-Lamp

Werving customer service professionals: mogelijkheden voor detachering & interim

Is er een tijdelijke customer service professional nodig, dan biedt de mogelijkheid voor interim management of detachering uitkomst.

Ontstaat op de customer service bijvoorbeeld de situatie dat er een professional zoals een teamleider of manager met zwangerschapsverlof gaat of die langdurig ziek is, of komt er een groot project aan waar specifieke kennis voor nodig is? Kies dan voor detachering via SkyWalker.

Bij detachering is de professional volledig inzetbaar binnen de organisatie, maar blijft deze in dienst van SkyWalker. Op die manier worden de risico’s voor de organisatie beperkt, maar er is wel een schat aan kennis en ervaring aanwezig. Is er voor de customer service een professional nodig, maar is er iets meer tijd nodig om te ontdekken of deze bij de organisatie past, kies dan voor detavast. Dit betekent namelijk “van detacheren naar vast dienstverband”.

Interim management is uitermate geschikt als het niet lukt om een bepaalde vacature op korte termijn te vervullen. Of als er veranderingen moeten worden doorgevoerd tot er weer een vaste teamleider aanwezig is. Een interim professional kan worden ingezet voor korte tijd om tijdelijk of onverwachte uitval van een huidige professional op te vangen.

Neem direct contact op

Executive search – Vind geschikte kandidaten voor senior functies

Met executive search helpt SkyWalker organisaties bij het vinden van geschikte kandidaten voor senior functies. Denk bijvoorbeeld aan een customer experience professional of customer service manager die de organisatie met perfect leiderschap kan verrijken.

Wij gaan met de executive search aan de slag om de best passende professionals te zoeken en direct te benaderen. Wij wachten niet tot kandidaten zelf contact opnemen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een professional die niet actief op zoek is, alsnog kan kiezen om over te stappen naar een positie binnen een andere organisatie.

SkyWalker helpt graag met het vinden van een geschikte professional zoals:

  • Teamleiders: teamleiders zijn middenkader professionals en zijn in staat om het beste uit de medewerkers van het customer service team te halen.
  • Managers: managers zijn verantwoordelijk voor de gehele customer service afdeling. Zij beschikken over een creatief probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Daarbij dragen deze professionals bij aan de ambities, strategie en doelen van de organisatie.
  • Supervisors: supervisors kunnen ingeschakeld worden voor de operationele aansturing van een customer service team. Deze professionals kunnen medewerkers coachen, begeleiden en motiveren.
  • Trainers & coaches: deze professionals gaan gericht aan de slag met het coachen en trainen van nieuwe medewerkers. Daarbij weten deze professionals helder te omschrijven wat er in de customer service nodig is en waarom.
  • WFM professionals: heb je een dynamisch aanbod van contactvolumes of een duidelijk hoog- en laagseizoen, dan is het inschakelen van WFM professionals ideaal. Wij gaan op zoek naar de beste (capaciteits)planners, workforce consultants, workforce managers, trafficers, analisten en forecasters.

Neem contact met ons op

contact location image