Kandidaten

Office Depot

‘Bekwame en pro-actieve recruitingpartner met hoge mate van vak- en marktkennis’

Gedurende 2011 vierde Office Depot haar 25-jarig bestaan als wereldwijde leverancier van kantoorproducten en services. Office Depot levert elke dag kantoorartikelen aan miljoenen klanten overal ter wereld. Of het nu gaat om de plaatselijke winkel op de hoek of bedrijven uit de Fortune 500, Office Depot levert producten en diensten wereldwijd in 1641 gevestigde winkels, via een toegewijde sales force, topklasse catalogi en een online vertegenwoordiging met een omzet van 4,1 miljard dollar. Office Depot heeft wereldwijd ca. 40.000 medewerkers in dienst en is goed voor een jaaromzet van ca. 11,6 miljard dollar. Via postorder en filialen in 55 landen verkoopt het bedrijf meer kantoorartikelen en -diensten aan meer klanten in meer landen dan welk ander bedrijf dan ook.

Sinds enkele maanden werken wij intensief samen met SkyWalker voor de invulling van onze Customer Service posities. Hetgeen SkyWalker een waardevolle partner voor ons maakt, is de inhoudelijke vakkennis op het gebied van Customer Contact, het brede netwerk waarover zij beschikken en (zeker niet onbelangrijk) de proactieve en aangename attitude van de heer Zeegers.

Skywalker voelt de wensen van de klant haarfijn aan, geeft gevraagd en ongevraagd advies en komt met ideeën die buiten de standaard scope der verwachtingen ligt.

Fun, bedankt!

Jeroen Benneheij Assistant Manager HR LinkedIn profiel

Dit zeggen onze opdrachtgevers!

kwalitatief hoogstaand netwerk, kritische vragen en scherp advies

- Oscar Diele, Directeur Marketing & Operations Bij Flinders

Lees meer over Flinders

Snelle, kwalitatieve werving in partnership

- Anouk Noordervliet, Manager Klantcontact Bij XS4ALL

Lees meer over XS4ALL

Verrassend snel interessante kandidaten, professioneel advies & partnership

- Susan Overmars, Manager Customer Care Bij Tele2

Lees meer over Tele2

Korte lijnen, enorm netwerk en meedenken

- Anoek van Gelder, Manager Support Bij Carglass

Lees meer over Carglass

Neem contact met ons op!

contact location image