Al onze professionals

Al onze professionals

Op zoek naar de beste customer service professionals zoals teamleiders, managers, supervisors of planners? SkyWalker helpt jou graag met het vinden van een geschikte professional. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat de customer service professionals zoals trainers & coaches en WFM professionals beschikken over de juiste kwaliteiten en vaardigheden, maar ook dat deze het beste bij jouw customer service team passen.

Wij zijn al actief sinds 2007 in executive search, detachering & interim, werving & selectie en advies & consultancy voor customer service. Met onze uitgebreide database van meer dan 7.500 ervaren customer service professionals, vinden wij altijd de juiste match tussen jouw organisatie en een klantenservice professional.

Zo kun je bij ons terecht voor:

 • Teamleiders
 • Managers
 • Supervisors
 • Trainers & coaches
 • WFM professionals

Neem contact op met SkyWalker

Teamleider klantenservice voor de motivatie van het customer service team

Een teamleider klantenservice is een van de belangrijkste customer service professionals. Deze professional is in staat om het beste uit de medewerkers van het customer service team te halen en motiveert hen om samen te werken en de beoogde doelen te behalen. Ook signaleert de customer service teamleider verbetering waar mogelijk.

Belangrijke vaardigheden van een teamleider klantenservice zijn onder andere goed kunnen communiceren, motiveren en coachen. Zo blijven de klantenservice medewerkers enthousiast hun werk doen, wat leidt tot een grote(re) klanttevredenheid.

Een customer service manager is verantwoordelijk voor de customer service afdeling

Een customer service manager is een van de customer service professionals die verantwoordelijk is voor de customer service afdeling van jouw organisatie. Samen met het team is het de taak van deze manager om het niveau van de klantenservice te blijven ontwikkelen.

Met een creatief probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve vaardigheden, kan de manager customer service op de juiste manier de taken onder werknemers verdelen. Ook draagt deze professional bij aan de ambities, doelen en strategie van de organisatie.

Supervisor customer service: voor de operationele aansturing van het klantenservice team

Voor de operationele aansturing van een customer service team schakel je een supervisor customer care of klantenservice supervisor in. Een supervisor customer service fungeert als spil tussen de klant en interne afdeling. Ook kan deze professional direct leiding geven aan de customer service medewerkers.

Bovendien kan de customer service supervisor dankzij communicatief sterke en zorgvuldige eigenschappen, medewerkers coachen, begeleiden, motiveren en hen ondersteunen in hun ontwikkeling.

Vind snel een geschikte customer service professional

Verbeter de kwaliteit van de customer service met een trainer of coach

Wil je de customer service medewerkers laten trainen en informeren, maar ook motiveren, dan zijn trainers & coaches voor klantenservice onmisbaar in jouw organisatie. Deze customer service professionals gaan namelijk gericht aan de slag met het coachen en trainen van nieuwe medewerkers.

Daarnaast weet de coach of trainer customer service helder te omschrijven wat er in de customer service nodig is en waarom. Hierbij zorgt deze professional ervoor dat zowel de instructies, informatie als processen altijd up-to-date en toegankelijk zijn.

Met WFM professionals heb je altijd op het juiste moment het aantal juiste medewerkers

Organisaties met een dynamisch aanbod aan contactvolumes of duidelijke pieken in het hoog- en laagseizoen, hebben baat bij een WFM professional. In het WFM vakgebied kan er onderscheid gemaakt worden in diverse functies zoals (capaciteits)planner, workforce consultant, workforce manager, trafficer, analist en forecaster.

Zo zorgt een planner bijvoorbeeld voor een dekkend rooster, kan de trafficer ter plekke inspringen bij onvoorziene omstandigheden en voorspelt de forecaster met WFM software hoeveel personeel er nodig is. De consultant leert de WFM professionals alles over de benodigde software en de workforce manager is verantwoordelijk voor de gegevens, analyses en de diensten voor het gehele workforce management proces.

Customer service professionals vind je met behulp van SkyWalker

Om de beste customer service professionals te vinden, schakel je SkyWalker in. Al meer dan 15 jaar bemiddelen wij professionals in customer service in het middenkader en senior management. Wij gaan altijd nét dat stapje verder. Wij zoeken en vinden niet alleen de geschikte customer service professional, maar ook degene die het beste past bij jouw organisatie.

SkyWalker staat voor:

 • Een ruime database van meer dan 7.500 customer service professionals
 • Vakinhoudelijke kennis en specialisme in het customer service vakgebied
 • Actieve benadering van potentiële kandidaten
 • Korte lijntjes en een heldere communicatie
 • Werving & selectie met de nieuwste Artificial Intelligence technologie
 • Altijd advies op maat
 • Scherpe tarieven

Op zoek naar de beste customer service professionals? Neem snel vrijblijvend contact met ons op. Onze recruiters staan voor je klaar.

Neem contact op