Detachering & interim management in customer service

Detachering & interim management in customer service

Neem contact met ons op

Heb je tijdelijk een customer service professional nodig? Bijvoorbeeld tijdens zwangerschapsverlof, ziekte of als er een (langdurig) openstaande vacature is? Of kun je tijdelijk extra capaciteit in teamleiders gebruiken? Dan is interim management of detachering een goede oplossing. SkyWalker is specialist in detachering van professionals en interim management voor customer service.

Detachering & interim management in customer service via SkyWalker

Door onze jarenlange ervaring in werving & selectie, executive search, advies & consultancy, detachering en interim management in customer service, kennen wij het vakgebied als geen ander. Wij weten alles van de customer service branche en beschikken over een grote pool van customer service professionals.

Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij altijd snel de juiste interim manager voor jouw organisatie kunnen introduceren of een geschikte kandidaat kunnen detacheren. Alle kandidaten die wij aan jou voorstellen, zijn niet alleen vakinhoudelijk een match, maar passen ook altijd goed bij de organisatiecultuur en het customer service team.

SkyWalker in het kort

Schakel je SkyWalker in bij het vinden van een te detacheren customer service professional of interim manager, dan profiteer je van:

  • Uitgebreide pool met mogelijkheden om specifieke selecties te maken
  • Specifieke wervingskanalen voor snelle en effectieve bemiddeling
  • Dat er met je mee wordt gedacht als echte sparringpartner
  • Recruiters die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de customer service branche
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Vind direct een geschikte professional

Detachering en detavast: wat houdt het in?

Heb je te maken met een customer professional zoals een teamleider of supervisor die langdurig ziek is, met zwangerschapsverlof gaat of staan er grote projecten of opdrachten op de planning die aanvullende capaciteit of specifieke kennis of ervaring vragen? Maak dan gebruik van detachering via SkyWalker. Hierbij heb je op korte termijn de juiste customer service professional op de goede plek.

Bij detachering is de customer service professional in dienst bij SkyWalker, maar is deze volledig inzetbaar binnen jouw organisatie. Het voordeel hiervan is dat je ’optimaal flexibel bent, maar wel direct gebruik kan maken van de kennis en expertise van een ervaren customer service professional.

Zoek je een senior professional zoals een manager, maar wil je iets langer de tijd krijgen om deze te beoordelen dan bij een proeftijd voor iemand in vaste dienst het geval is? Kies dan voor detavast. Dit betekent “van detacheren naar een vast dienstverband”.

Eerst wordt de kandidaat via SkyWalker gedetacheerd, waarbij wij met jou een bepaalde periode of een bepaald aantal uren afspreken waarin de customer service professional bij jouw organisatie aan het werk gaat. Is de periode afgelopen, dan kun je overwegen om de professional zelf in vaste dienst te nemen. SkyWalker gaat er dan tussenuit, en de gedetacheerde komt direct bij jou op de loonlijst.

Interim management ter ondersteuning van de customer service

Heb je een openstaande vacature waarvan het niet lukt deze op korte termijn te vervullen? Is een van je vaste teamleiders of supervisors langdurig met ziekteverlof of valt er plotseling een vaste professional uit? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er veranderingen moeten worden doorgevoerd tot er weer een vaste teamleider aanwezig is of dat er tijdelijk meer capaciteit nodig is voor een productlancering of piekperiode.

Hierbij biedt interim customer service management uitkomst. Met interim management wordt er snel en efficiënt een leidinggevende ter beschikking gesteld. Deze professional kan verzuim opvangen of een transitie begeleiden. Een interim customer service professional zet je voor korte tijd in om het onverwachte vertrek of tijdelijke uitval van de huidige leidinggevende op te vangen of om een specifiek bedrijfsprobleem op te lossen.

Voordelen van het inzetten van een interim customer service professional zijn onder andere:

  • Een frisse en scherpe blik van buiten op de huidige klantenservice
  • Tijdelijke expertise in een bepaald vakgebied, zonder dat er een inwerkperiode nodig is
  • Langdurige afwezigheid wordt opgevangen
  • Hoge werkdruk wordt verlicht
  • Je ziet hoe de professional functioneert en kan overwegen diegene voor langere tijd aan te nemen

Kies voor een interimmer of te detacheren professional bij SkyWalker

Schakel SkyWalker in voor interim management of detachering

Kies je voor SkyWalker, dan gaan we voor je aan de slag om op korte termijn een interim customer service professional of te detacheren professional te introduceren. Wij hebben een pool van ervaren en kundige customer service experts ter beschikking. Uiteraard bepalen wij vooraf samen met jou welke vaardigheden, expertise, kennis, ervaring en attitude je in de kandidaat zoekt.

Neem contact op met SkyWalker

Neem contact met ons op

contact location image