Over Skywalker

De customer service is altijd in beweging. Je steekt als werkgever veel tijd in de werving van goede professionals en werknemers zoeken de juiste werkplek, waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen. Als specialist in recruitment, interim management en detachering voor customer service kennen wij de behoeften van werkgever en werknemer. Wij zorgen ervoor dat jullie elkaar ook daadwerkelijk vinden.  

Onze missie

De volgende stap is de beste professionals uit het vakgebied op de juiste plek laten belanden. Zo dragen we ons steentje bij aan de optimalisatie van de klantenservice in Nederland. Servicebeleving en klantvriendelijkheid staan centraal, zowel bij ons als bij onze kandidaten. Het is de missie van SkyWalker om Nederland klantvriendelijker en beter bereikbaar te maken. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het verbeteren van systemen, processen en aansturing.

Professionele werving voor customer service

Een professional in het contact center beschikt over specifieke vaardigheden en competenties. Van teamleider tot directeur, van WFM-specialist tot trainer: stuk voor stuk zijn het waardevolle posities.

Wij snappen dat jij het als werkgever al druk genoeg hebt met de dagelijkse operatie en daarom ondersteunen we je in de zoektocht naar juiste professionals. Vast, tijdelijk of gedetacheerd: dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we altijd de geschikte kandidaat voor je vacature.

Unieke wervingsmethode

Dankzij onze eigen, unieke methode selecteren we de juiste kandidaat voor jouw (tijdelijke) vacature. We maken hiervoor gebruik van geavanceerde systemen en onze database met meer dan 7500 ervaren customer service professionals. Dankzij een actief netwerk van experts, organisaties, vakmedia en brancheverenigingen zitten we dicht bij het vuur.  We onderhouden nauw contact met werkgevers en kandidaten en rusten niet voor we een match hebben gemaakt. In een exclusieve opdracht kun je rekenen op een kritische blik en natuurlijk onze volledige aandacht en expertise.

Vacatures

Delta Fiber - SkyWalker Customer Service Management Recruitment Executive Search Interim Management

Customer Experience Specialist bij DELTA Fiber – Schiedam

Ben jij of ken jij de nieuwe Customer Experience Specialist bij DELTA Fiber in Schiedam? Reageer dan nu!
Schiedam
Bekijk deze vacature!

Teamleider Customer Service Strategic Accounts bij DPD – Oirschot

Ben jij of ken jij de nieuwe Teamleider Customer Service Strategic Accounts bij DPD in Oirschot? Reageer dan nu!
Oirschot
Bekijk deze vacature!

Forecast en Capaciteitsmanager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) – Den Haag, Assen of Zwolle

Ben jij of ken jij een Forecast en Capaciteitsmanager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? Reageer dan nu!
Den Haag, Assen of Zwolle
Bekijk deze vacature!

SkyWalker Customer Service Management

De Limiet 15-D
Handelscentrum Vianen – Flexizone D
4131 NR Vianen
F.Z.I. B.V. (KvK nr.: 83737774) handelt onder de naam “SkyWalker”, in licentie van Sky-Walker B.V.

NEEM CONTACT MET ONS OP!