Over ons

Over ons

Skywalker, dé specialist in recruitment, executive search en interim management voor customer service

De customer service is altijd in beweging. Je steekt als werkgever veel tijd in de werving van goede professionals en werknemers zoeken de juiste werkplek, waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen. Als specialist in recruitment, interim management en detachering voor customer service kennen wij de behoeften van werkgever en werknemer. Wij zorgen ervoor dat jullie elkaar ook daadwerkelijk vinden.

Onze missie

De volgende stap is de beste professionals uit het vakgebied op de juiste plek laten belanden. Zo dragen we ons steentje bij aan de optimalisatie van de klantenservice in Nederland. Servicebeleving en klantvriendelijkheid staan centraal, zowel bij ons als bij onze kandidaten. Het is de missie van SkyWalker om Nederland klantvriendelijker en beter bereikbaar te maken. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het verbeteren van systemen, processen en aansturing.

Professionele werving voor customer service

Een professional in het contact center beschikt over specifieke vaardigheden en competenties. Van teamleider tot directeur, van WFM-specialist tot trainer: stuk voor stuk zijn het waardevolle posities. Wij snappen dat jij het als werkgever al druk genoeg hebt met de dagelijkse operatie en daarom ondersteunen we je in de zoektocht naar juiste professionals. Vast, tijdelijk of gedetacheerd: dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we altijd de geschikte kandidaat voor je vacature.

Unieke wervingsmethode

Dankzij onze eigen, unieke methode selecteren we de juiste kandidaat voor jouw (tijdelijke) vacature. We maken hiervoor gebruik van geavanceerde systemen en onze database met meer dan 7500 ervaren customer service professionals. Dankzij een actief netwerk van experts, organisaties, vakmedia en brancheverenigingen zitten we dicht bij het vuur. We onderhouden nauw contact met werkgevers en kandidaten en rusten niet voor we een match hebben gemaakt. In een exclusieve opdracht kun je rekenen op een kritische blik en natuurlijk onze volledige aandacht en expertise.

Partner Klantcontact.nl

SkyWalker is partner van Klantcontact.nl, hét digitaal content platform voor iedereen die actief is in het customer service-, klantenservice-, contact center-, customer experience- en klantinteractie vakgebied in Nederland.

Op Klantcontact.nl vindt de klantcontactprofessional nieuws, trends & ontwikkelingen, best practices, events, vacatures, kennisdeling en een webshop.

Met het partnership van Klantcontact.nl ondersteunt SkyWalker kennisdeling en verdere ontwikkeling van het customer service vakgebied.

het SkyWalker team

Nice to meet you!

Jos Telman

HR Manager

Jos verzorgt alle HR zaken (zoals o.a. contractuele en juridische zaken) die bij de inzet van onze mensen om de hoek komen kijken. Jos heeft een ruime ervaring als HR professional. Zij zorgt dat de professionals van SkyWalker goed in hun vel (blijven) zitten en goed gefaciliteerd hun werk kunnen doen.

LinkedIn profiel

Danielle Oostenrijk

Management Recruiter

Danielle versterkte het SkyWalker team in maart 2021. Met een neus voor talent in de contactcenterbranche is ze door haar deskundige bemiddeling van de juiste professionals een waardevolle toevoeging voor SkyWalker.

LinkedIn profiel

Fun Zeegers

Oprichter en Eigenaar

Fun richtte SkyWalker in 2007 op. Hij had daarvoor al 10 jaar ervaring binnen het customer service vakgebied en weet dus precies wat er speelt. Met deze kennis en zijn doortastende, kritische en doelgerichte aanpak brengt hij werkgever en werknemer aan elkaar voor management en executive posities binnen de contact center wereld.

LinkedIn profiel

Neem contact met ons op

contact location image